Ma 2021 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

Európa szociális rendszerét a migránsok szétverik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt akarjuk?

]]>CONTRA-MAGAZIN ]]>

Európa szociális államai addig működnek, ameddig a befizetők és az abból részesedők közötti egyensúly marad. Csakhogy ezt a szociális érdekű migráció szétveri. Hans-Werner Sinn közgazdász a szegénységi- és szociális migránsok bevándorlását „úgynevezett rossz kockázatok beáramlásának” nevezi a szociális államok „biztosítási kollektívájának” tekintetében.

Eddig az volt az érv a politika és a “konszernekhez tartozó médiumok” /jajj!/ részéről, hogy a bevándorlás szükséges a demográfia alakulása miatt.

Vagyis a törzslakosságnál jelentősen fiatalabb átlagkorú és nagyobb szaporodási aránnyal rendelkező bevándorlók biztosítják a rendszer további fennállását. Csakhogy van egy pár probléma. Egyrészt a munkapiacra kellene bevándorlás.

Csakhogy ez csupán részletében van így, ugyanis mint az elemzések mutatják, a legfontosabb menedékkérők országaiból jöttek jelentősen kevesebbet keresnek az átlagnál. Plusz kapnak egy kis lakbér támogatást és Hartz IV-et később.

Mivel kisebb a jövedelmük az átlagnál, kevesebbel járulnak hozzá betegbiztosításukhoz, vagyis többe kerülnek, mint amennyivel hozzájárulnak a szociális rendszerhez. A cikk ezután rátér a robotizációra, melynek következtében a jövőben egy csomó hely megszűnik az emberi lényeknek.

És így tovább…

/Ja, és Orbán einstandolta a magánnyugdíjat, ahogyan azt a klubrádió-pofájúaknak kötelező kifejezni./

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (657) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (504) Tereb (138) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Vetítő (30) Mondom a magamét (5297) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (6) Történelem (14) Jobbegyenes (2028) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Életmód (1) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1455) Heti lámpás (255) Sport (729) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>