Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Dél-afrikai agrárminiszter: ha már nem tudunk fehér embert ölni, beérjük egymás megevésével

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Ilyen cikk eddig nem jelent meg...

Ellentétben az antifasisztákkal, akik németországi szervezete tegnap adott ki „Útikalauz Augsburgba lázadó turistáknak” címmel 44 oldalas útmutatót arról, hogy]]> miként verjék szét]]> az AfD párt jövő hónapi, két napos tanácskozását, mi annyira emberbarátnak tartjuk magunkat, hogy hazai antifáinkat óvjuk: nehogy elolvassák e cikkismertetésünket, mert abban tények találhatóak, amelyek a mai nyugati világban irtandóak, ha antifáékat és az őket védő nyugti világrendet megsérti. Főleg súlyosan.

Márpedig az e szemlében fellelhető tényidézetek mindenen túlmenően irritálhatják őket és közülük egyeseket korlátlan dühükben akár a szívinfarktus is elérheti, ami az adófizetők terhére menő kezelésüket igényelheti, azaz nem lennének fittek „illiberális” diktatúránk rendőreinek soron következő, rájuk nézve minden következményektől mentes megverésére.

Szóval: Senzeni Zokwana, Dél-Afrika mezőgazdaságért, erdészetért és halászatért felelős minisztere kijelentette, ]]>írja a NewsUpdateSSA]]> nevű, Dél-Afrikával foglalkozó hírportál, hogy országa fel van készülve arra, ha a fehér farmerek éppen úgy elhagyják Dél-Afrikát, mint azt tették Zimbabwében.

Amihez hozzá kell tennünk, a fehér farmereket – saját állításuk szerint is – halomra ölik, kínozzák meg és rabolják ki fekete polgártársaik, akikről antifáéknak eddig semmilyen rosszalló megjegyzése nem látott nap- és holdvilágot széles e világban.

Zokwana azzal kezdte ez irányú kijelentéseit, hogy Dél-Afrika nem csak a farmokról kapja ennivalóját, hanem a tengerből is.

Annak alkalmából beszélt, hogy a fehér bőrszínű gazdák (cenzor úr, kéretik a három szó első két tagját törölni, mert az diszkriminatív – értsd: pontosító – azonosítást tartalmaz!) ismét azzal fenyegetnek, Ausztráliába vándorolnak ki (ebben az országban befogadják az életüket féltő, fehér és nagyon dolgos keresztényeket), ha nem hagynak fel legyilkolásukkal. Amire, tegyük ismét hozzá, egy új dél-afrikai törvény még buzdít is, ugyanis az az így „felszabadult” földek kompenzáció nélküli elvételét rögzíti.

A miniszter beszédét így folytatta: „A fehér gazdák úgy gondolják, hogy tőlük függ az élelmiszer beszerzésünk. Fel kell, hogy ébredjenek és meg kell szagolniuk a kávét, mivel az az élelmiszer, amit Dél-Afrikában eszünk, nem a fehérek birtokában lévő gazdaságokból jön, hanem a Shoprite-ból, a Pick n Pay-ből és a Sparból.

Zokwana egyébként olyan kormányzati támogatásokat fog nyújtani az általa felügyelet szektorok terén, hogy azok elősegítsék a kisméretű, feketék által tulajdonolt vállalkozások fejlődését.

Majd ezt nyilatkozta: „Ha egymás megevése az egyetlen fennmaradó opció, az teljesen rendben van. Az emberek olykor a túlélésük érdekében megeszik egymást”.

A cikkben ezután technikai részletek következnek a fejlesztést segítő alapokról.

Majd pedig az agrárminiszternek a dél-afrikai parlamentben elhangzott ezen szavaival zárul:

„Harci kürtöt szólaltatok meg, mert a dolgok már nem mehetnek úgy, mint eddig. Változtatni kell azon a módon, ahogyan felhasználjuk forrásainkat egy olyan inkluzív gazdasági növekedés elérésére, amely fejlesztő jellegű és magában foglalja hazánk ifjúságának ambícióit és főként asszonyainkét”.

Amiből a kedves olvasók láthatják, hogy egy igen meleg szívű, diszkriminálni nem akaró, példásan liberális politikust hallanak, aki valódi érzéseit sem rejti véka alá, ezzel teljes mértékben eltérve hazai liberálisainktól és antifáinktól.

]]>https://magyaridok.hu/kulfold/del-afrikai-agrarminiszter-ha-mar-nem-tudunk-feher-embert-olni-beerjuk-egymas-megevesevel-3130873/]]>

]]>www.lovasistvan.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2018-05-26 18:43
Igen.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Kultúra (9) Egészség (50) Gazdaság (711) Életmód (1) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Politika (1582) Szépségápolás (15) Heti lámpás (319) Belföld (11) Tereb (146) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Sport (729) Mondom a magamét (7657) Jobbegyenes (2815) Autómánia (61) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>