Ma 2023 március 30. Zalán napja van. Holnap Árpád napja lesz.
Állítják: McMaster Sorosnak szivárogtat a Fehér Házról

Állítják: McMaster Sorosnak szivárogtat a Fehér Házról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mi lesz itt még?

]]>INFOWARS]]>

McMaster Sorosnak szivárogtat a Fehér Házról, mégpedig csaknem naponta, mint azt az izraeli hírszerzés dokumentálta, röpíti világgá „exkluzív szenzációnak” nevezett értesülését az amerikai jobboldali hírportál.

H. R. McMaster nemzetbiztonsági tanácsadó George Soros globalista milliárdos aktív műveleti embere, foglalja össze cikkét az Infowars.

McMaster külföldi hírszerzési ügynöke a Soros által irányított multinacionális komplexumnak, indul az írás. Ez megmagyarázza, hogy miért avatkozik be Trump elnök ügyrendjébe.

Roger Stone, az Infowars tudósítója elmondta, a Fehér Házból, az izraeli kormánytól és az izraeli hírszerzéstől származó megerősített forrásokból származó információk szerint az izraeliek lefüleltek McMaster és Soros között váltott e-maileket. Előbbi mindenről tudósította Sorost, ami a Fehér Házban folyt. Stone elmondta, két különböző, igen magas rangú forrás erősítette meg neki mindezt és várható, hogy az Egyesült Államok izraeli nagykövete is megerősíti az információt. Ez azt is jelenti, hogy McMaster egyike lehet a fő fehér házi szivárogtatóknak, tekintettel arra, hogy Sorosnak kiterjedt kapcsolatai vannak a fősodratú médiumokkal.

McMaster tagja volt a Nemzetközi Stratégiai Tanulmányok Intézetének, amelyet Soros finanszírozott alapítványain keresztül. A cikk azt is megemlíti, hogy a múlt hónapban Izrael nyilvánosan rendreutasította Sorost, amikor az nekiment Magyarországnak, amiért plakátjait antiszemita firkálmányokkal látták el.

Soros a Nemzetbiztonsági Tanácsot már májusban becserkészte, amikor Fiona Hill nevű embere – aki a Külkapcsolatok Tanácsa és a Soros által finanszírozott Eurázsia Alapítvány tagja – csatlakozott hozzá.

Stone kijelentette: „George Soros befurakodott Trump Fehér Házába” és „odatett egy vakondot, aki benyomult a Nemzetbiztonsági Tanácsba. A nő Fiona Hill, aki a Harvardon végzett, Soros és a Nyílt Társadalom Intézete fizeti.”

Hill korábban a Soros által alapított budapesti CEU-t segítette. A CEU a magyar kormányt akarta befolyásolni úgy, hogy az ne álljon ellen az EU migránskvótáinak. Ezt Michael Ignatieff, a CEU rektora be is vallotta. Mármint hogy Fiona Hill csapata mennyire segítette őt.

A cikk a végén hozzáteszi: kevéssé valószínű, hogy a CEU-n van akadémiai szabadság, hiszen azt Soros alapította, aki közismert politikai ügyrendje megvalósítása iránti, mindenen átgázoló igyekezetéről.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (261) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Flag gondolja (33) Gazdaság (676) Vetítő (30) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (519) Életmód (1) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Autómánia (61) Jobbegyenes (2578) Belföld (8) Nagyvilág (1306) Tereb (142) Mondom a magamét (6709) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>