Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
2025a5867881a7f23bd0fc3db3b9c023.jpg

Van képünk hozzá - Dallas és Expendables 2

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha az ember egy ekkora klasszikust talál csak úgy az internet és a blogok nagyon mély bugyrában, akkor nem gondolkozik egy percig sem azon, hogy rögtön tovább is ossza. Ez történt most is, jött két kép, három-három színészről, akiket a 80-as években ismertünk meg, és akik visszatérnek...

Expendables 2

Az Expendables érkezésekor legjobban azt, a már film bemutatója előtt kultikus jelenetet vártam, amiben Arnold, Sly és Bruce odamondott kicsit egymásnak. Az az egy perc szerintem nagyon sokaknak emlékezetes maradt, ráadásul]]> a film is nagyon jó szórakozás volt]]>. A folytatás jövőre érkezik és most minden technikai megoldást nélkülözve, ismét egy képernyőn láthatjuk három kedvencünket még a 80-as évekből! Az Expendables forgatása már elkezdődött és a szerencsésebbek hasonló képeket készíthettek, ha éppen arra jártak.

 expendables2.jpg

Mit lehet erre mondani? Epic? Ki gondolta volna, hogy ezek hárman _ismét_ összeállnak, hogy forgassanak egy igazán véres akciófilmet ami szinte biztosan le fog venni minket a lábunkról? Egy biztos: Arnold, Sly és Bruce nélkül nagyon sok, mára már klasszikussá vált filmmel lennénk szegényebbek. Örvendeztessük meg magunkat meg őket is azzal, hogy jövőre ott leszünk az első sorokban amikor _feláldozzák_ őket!

Dallas

Az öregedő Ewingok visszatérnek a képernyőre a TNT-nek köszönhetően. Örülünk ennek, vagy sem? Ez egy teljesen más kérdés, az biztos, hogy a Dallas reboot egy nagyon érdekes próbálkozás, aminek érdemes egy kis teret engedni majd a jövőben. És örülni kell annak is, hogy a nagy-öregek visszatérnek a képernyőre, nézzétek csak:

:dallas-reunion-larry.jpg

Kik láthatóak a képen? Vannak olyanok akik nem tudják? Segítek akkor, Bobby Ewing (Patrick Duffy), Sue Ellen Ewing (Linda Gray) és a kalapos bácsi, aki nem más mint J.R. Ewing (Larry Hangman). Az új generációs Dallás forgatásán kapták el ezt a képet és egy kicsit vissza is jött a zuhanyzós jelenet hangulata, vagy az állandó piálás na meg Pamela és persze az a hír is, hogy mind a mai napig az egyik legnézettebb finálé volt az a bizonyos, amiben a jobb oldali úriembert meglőtték.

Készüljetek, mert a Dallas visszatér a képernyőre!

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Történelem (15) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (676) Egészség (50) Politika (1581) Belföld (8) Autómánia (61) Heti lámpás (261) Mozi világ (440) Életmód (1) Kultúra (6) Mozaik (83) Jobbegyenes (2578) Mondom a magamét (6709) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (519) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>