Ma 2024 május 24. Eszter, Eliza napja van. Holnap Orbán napja lesz.
a7b0f2147e4c727bf7daacad4ac14456.jpg

Kritika - Testcsere (The Change-Up)

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Vígjáték szinten szinte mindent kihoztak a témából itt is, kár, hogy ez nem egy többször nézhető klasszikust eredményezett, hanem csak egy fogyasztható filmet.

Miről van szó? A Testcsere cím alapján sejthető, hogy két barát egy szökőkútba hugyozás közben azt kívánja: bárcsak a másik életét élhetnék. Na jó, a cím alapján a hugyozást nem találtátok volna ki. Az egyikőjük kezdő színész, egész nap füvezik és nőket dönget, a másik pedig a a tüdejét kidolgozza az ügyvédi állásában, otthon pedig 3 gyerek és egy nem túl vidám asszony várja.

Ez utóbbi nem derül ki első körben, ezért kívánja a füvezős a "boldog, mindene megvan" családi életet. Természetesen nem fenékig tejfel egyikőjük sorsa sem, erre gyorsan rádöbbennek szereplőink is. Elmúlik az irigység is pik-pak, sőt, kezdik tisztelni a másikat.

A poénok fő forrása természetesen az, hogy a másik élete mégsem olyan amilyennek képzelték, így elég furcsa helyzetekben találja magát a két főhős. Errefelé akad pár poén, de aztán beköszönt a giccs és a rutin az utolsó fél órára.

Az biztos, hogy a Ryan Reynolds és Jason Bateman elfogadhatóan oldja meg a rábízott feladatot. A nem túl bonyolult szerepükkel elbírnak. Egyikőjük sem az a nagy színész, ez tisztán látszik, amikor teljesen a másik a karaktert kéne hozniuk, de még belefér. A rutinjukkal simán kipörgetik a vicces részt. Azért voltak már jobb alakításaik. Mellesleg úgy tűnik ]]>a trailer újranézése után]]>, hogy a szinkron kicsit gyengített az élményen.

Testcsere értékelés

Nem tagadom, röhögtem párszor, de ennek ellenére sem tudnám 6/10-nél feljebb pontozni. Talán eredeti hangon 7, majd meglátjuk pár év múlva, amikor esetleg újranézős kedvem lesz. Az érzelgős részek kifejezetten gyengék, a poénok néha nyögvenyelősek és erőltetettek, de azért szerencsére nem mind.

The Wilde a Change-Up-ban

Ami viszont durva, hogy R besorolás meg minden, szóval meztelenség is van simán, de azért a női főszereplők közül se Leslie Mann se Olivia Wilde nem villantott ténylegesen. Átvertek minket. Úgy tűnik a CGI segítéségét vetették be a meztelen területek megalkotásában. Mann bőre amúgy is túl sima volt, hiába van ott az arca ami a testdublőrt kizárná, a melle biztos nem valódi azokban a jelenetekben (ezzel viccelődik is egy interjúban), de hogy Wilde sem vállalta az a rövid bimbóvillantást, az szomorú.]]> Ez utóbbi beismerten CGI volt]]>, testszínű fehérneműre tettek bimbót. Pedig ebben a filmben nézett ki a legjobban mostanában.

filmbuzi - Human

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Életmód (1) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7616) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Gazdaság (710) Mozaik (83) Autómánia (61) Heti lámpás (314) Nézőpont (1) Belföld (11) Politika (1582) Jobbegyenes (2805) Irodalmi kávéház (537) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>