Ma 2023 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
b9102fe949f071b33b7b8810d99c8ff2.jpg

Ez történt Hollywoodban...XXXI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A héten is olvashattok friss megjelenéseket. Rögtön egy Farkasember plakáttal kezdünk, aztán jön egy új kép a Iron Man 2-ből, két The Last Airbender poszter. Valamit a Cars 2 is jelezte, hogy jönni fog. A végére maradt egy meglepetés is, friss hír Gordon Gecco visszatérésről.

 The Wolfman Plakát

A végleges poszter is megérkezett. A film február 12-én fog, addig már nem kell sokat várni. Nem akarok hülyeséget kérdezni, de lehet ez az első film, amely talán nagyobb bevételekre lesz képes idén? (Értsétek jól a kérdést.)
 
 
 
Iron Man 2 – Tony Stark autót vezet
 
Miért ilyen fontos ez? Igazából nem az, csak valahogy be kellett vezetni a következő képet az Iron Man 2-től. Annyira izgalmas és spoileres is egyben, hogy egész nap ezen gondolkodtam, vajon kitegyem-e? De döntött a józan ész:
 
 
Május eleje, csak addig kell várni, és megtudjuk mi történik a kép előtt és után.
 
 
The Last Airbender – érkezett két új plakát
 
Valahol vicces, hogy nyáron már előzetest is láthattunk, meg képeket is, erre "csak" most jöttek az első hivatalos poszterek is. Igaz ettől még, nem panaszkodunk, jó ez így. Mindenesetre aki többet szeretne tudni a filmről, kövesse a megfelelő címkét, de addig:
 
 
 
A bemutató július 2-án lesz. Igen, még ebben az évben.
  
Első Cars 2 kép
 
Tudom, nagyon sokat kell még várni a Verdák folytatására. Mint ahogy azt is tudom, hogy ez nem is "valódi" kép a filmből, de attól még, ahogy a címben is szerepel, az "első". Ráadásul a Pixar, és remélem jól emlékszem, mostanában először ilyesmivel szokta meglepni a rajongókat.
 
 
Folytatva az első gondolatomat, a premier csak 2011-ben várható.
 
Előzetes: Wall Street 2 Money Never Sleeps
 
A héten kezdetben megjelent pár kép a filmből, majd ezt tetőzte egy új poszter, de ezek mind eltörpülnek amellett, hogy végre nézhetjük az első előzetest is, melyben előkerülnek a főszereplők is, és természetesen maga Gordon is:

 

 
 

 

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (282) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2724) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Mozi világ (440) Autómánia (61) Életmód (1) Sport (729) Egészség (50) Politika (1581) Gazdaság (694) Belföld (10) Irodalmi kávéház (531) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7254) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>