Ma 2023 szeptember 23. Tekla napja van. Holnap Gellért, Mercédesz napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywood-ban…XXV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Több jó hírrel is szolgálhatunk így december elején. Megkezdődik az Avatar jegyek értékesítése, közben kapjuk a jobbnál jobb előzeteseket és posztereket. Szóval van miért tovább olvasni. Ha nem hiszitek, legalább az Iron Man 2 poszterért gyertek beljebb.

Az író tollából #2 

Nem kenyerem a magyarázkodás, de mielőtt belevágnánk pár sorban szeretném elnézéseteket kérni, amiért a megszokott rendszeresség felborult, és nem jöttek a szokásos filmes és sorozatos bejegyzések. Remélni tudom, hogy van köztetek olyan, akiknek ez hiányzott, de az új hónapban új lendülettel nekivágunk a dolgoknak. Van az úgy néha, hogy meló, suli, betegség => nagy változások egyszerre kezdenek el kopogtatni az ajtón. Megértéseteket köszönöm.
 
 
Első. Hivatalos. Poszter. – Iron Man 2
 
Ha már ezt ígértem elsőnek, akkor nem is nagyon húznám tovább a dolgokat. November utolsó napján, délután a twitteren felütötte fejét egy olyan megjegyzés, hogy december 1-én megmutatják nekünk az első hivatalos plakátot. Azt hiszem most a „hivatalos” a lényeg:
 
 
Amit még érdemes tudni az előkészületekről, hogy ha minden igaz, december végén, a Sherlock Holmes előtt láthatjuk majd az első előzetest is.
 
 
AVATAR jegyeket hozhat a mikulás
 
Rövidke hír ez is, viszont annál jobb. December 3-án megkezdik az IMAX jegyek értékesítését nálunk is. Természetesen nagyon jól tudom, hogy ez főleg a Budapestiek számára nagy előny, hiszen vidékről felutazni, jegyet venni, és közben kajálni meg élvezni a filmet nem annyira egyszerű, főleg így az ünnepek előtt, de ettől függetlenül nagyon remélem, hogy mindenki utat talál majd magának arra, hogy az év egyik legjobban várt filmjét a lehető legjobb módon megnézhesse. És ha már magyar bemutató, akkor jöjjön a végleges magyar plakát is:
 
 
  
Előzetes: Toy Story 3
 
Október elején úgy tűnt, hogy hatalmas elánnal megkezdett Toy Story kampány hamar ki fog pukkadni, hiszen jöttek a jobbnál jobb plakátok, sőt már teasereket is láthattunk. Aztán szerencsére elkezdték visszafogni magukat, nem sokat lehetett hallani a filmről, egészen mostanáig. Örömmel jelenthetem, hogy megnézhető az első hivatalos előzetes is:

 

 
Box Office: New Moon
 
A premier előtt hangosan feltettem azt a kérdést, hogy vajon mit hozhat a New Moon? Akkor, azóta már kiderült nagyon naivan, 80 millió körül vártam a nyitó hétvégét (!!). A nagyobb filmes oldalak, ahol egy kicsit is értenek ilyesmihez, mármint a bevételek becsléséhez 115 millióig mentek el. Ez volt a legmerészebb gondolat az első hétvégére. Aztán történt valami, és minden amit eddig gondoltunk a bevételekről egy teljesen más szintre emelkedett.
 
 
Nézzük az egyszerű tényeket, beszédesek ezek is: A New Moon 50 millió dollár körüli költségvetéssel készült el. Ehhez még jött pár millió, marketingköltség. Majd elkezdődött a jegyek értékesítése. Elővételben megvett jegyek eladásában már minden filmet magam mögé utasított. Ehhez jött a premier éjszakája, amin 26 millió dollár körüli bevételt jegyeztek fel. Ezzel törölve a Sötét Lovag vagy a Harry Potter illetve a Star Wars korábbi adatait. Ebből a magas bevételből már következtetni lehetett, hogy a péntek borzasztóan erős lesz. A rajongók titkos szövetsége minden mozi minden termébe betette a lábát, ezzel 72 millióig repítve a pénteki bevételeket. Csak összehasonlításképpen a Sötét Lovag első napja 65 milliót hozott.
 
Szintén törvényszerű volt, hogy a szombatra nagyot fog esni a film, de még így is, több mint 40 milliót gyűjtöttek össze. És ezzel, az első két nap bevételei alapján, a leggyorsabban lépte át a 100 milliós határt. Vasárnapra is csökkent a lelkesedés, de még így is, 140 millió dollárt szedett össze a New Moon három nap alatt. Ezzel minden idők harmadik legjobb első hétvégéjét produkálta. Itt is mondom összehasonlításképpen, Sötét Lovag az első 158 millióval, második a Pókember harmadik része 151 millióval, és ide jött be a harmadik helyre Bella és Edward szerelme.
 
A még megdöntött rekordokat lehetne sorolni sokáig. Egy biztos, jelenleg a legnagyobb rajongói táborral a Twilight rendelkezik. Észbontó eredmény ez, amely után teljesen mindegy, hogy milyen lesz a folytatás. A második hétvégére hatalmas esés várható, de kit érdekel ez? Szerintem senkit, a százalékok alapján kimutatott eséstől függetlenül meglesz a második hétvégére a 200 millió. 
 
 
The Twilight Saga: Eclipse
 
Ha már Twilight (Alkonyat) és New Moon (Újhold), akkor jöjjön a harmadik film, az Eclipse első posztere is:
 
 
 
 
 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Vetítő (30) Politika (1581) Autómánia (61) Nézőpont (1) Gazdaság (689) Tereb (145) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (276) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Mondom a magamét (7091) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Jobbegyenes (2680) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (529) Belföld (10) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>