Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywood-ban…XXIII.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az utóbbi hetek több nagyon várt film előzetesétől volt hangos, na meg pár apró hírtől, amitől jobban, vagy kevésbé várjuk őket. Miről is van szó, vagy mit fogtok találni a teljes bejegyzésben, legyen meglepetés, egyet ígérhetek, mindenki megtalálja majd a neki való mozit a közeljövőben, olvassatok tovább, megéri.

Az író tollából

Az oldal állandó olvasói/látogatói felfigyelhettek arra, hogy nem ment minden zökkenőmentesen, kevés új bejegyzés került fel. De ez a probléma megoldódott, így nincs más hátra mint előre, és lehet újra írni/beszélni heti rendszerességgel a filmek világáról. Az elmúlt időszakban megjelenő hírek közül csak azok fognak itt szerepelni, amelyek nagyobb visszhangot kaptak, mindent pótolni nem lehet, de remélem így is többek ízlését/érdeklődését tudjuk majd lefedni az új információkkal.
 
 
Láthattuk az első AVATAR-t!
 
Talán az egyik legnagyobb hír a napokban, az első AVATAR előzetes volt, amely már jó minőségben, többet mutatott a filmből, és így a történetből is:
 

 
Ezek után, továbbra is kijelenthetjük, hogy az egyik legjobban várt film az idei évben. Ráadásul a bemutató napja egyre közelebb van. December közepén, az Ünnepek előtt egy héttel meglephetjük magunkat egy mozizással is. Már csak azért is, mert James Cameron rászorul a segítségünkre. Meg nem erősített információk szerint az AVATAR teljes költsége az 500 millió dollárt közelíti, amit nagyon nehéz lesz összegyűjteni. Mivel 3D-s előadásról van szó, jó tudni, hogy jóval kevesebb moziban tudják majd bemutatni, viszont az is igaz, hogy magasabb árakon tudják értékesíteni a jegyeket. Mindenesetre érdekes lesz nézni majd a bevételek alakulását. Vajon Cameron több sikeres vállalkozás után, ebbe belebukik?
  
The Wolfman előzetes
 
Jóval kevesebbet kellett várni a Farkasember előzetesére. Hiszen a film csak 2010 első felében fog bemutatkozni, viszont már most elég sok anyagot láthattunk belőle. Ezek közül a legfontosabb ez a másfél perc, amiből sok minden kiderül:
 

  

A szereplők egyébként: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt, Hugo Weaving és Art Malik. Ja, a pontos dátum pedig február 12. 
 
Bonuszként kaptok még posztert is, amit a galériánkban érhettek el. GALÉRIA
 
 
Van képünk hozzá: A – Team
 
A címben benne van minden, aki emlékszik még a Szupercsapatra, annak most nosztalgikus pillanatok jönnek, hiszen forgatják a filmet. Ráadásul az első kép már ki is került, íme a csapat:
 
 
 
Salt – Angelina Jolie újra akcióban
 
Nem gondoltam volna, hogy valamikor örülni fogok még annak, hogy Angelina Jolie akciózik kicsit, de úgy látszik tévedtem. Ez az előzetes bizony nagyon jól sikerült. Jolie ugrál, esik, lő és ami fontosabb menekül:
 

A sztori, legalábbis ami az előzetesből kiderül, az nagyon is tetszik. Bemutató csak jövőre lesz, nyáron valamikor, addig visszafogni az érzelmeket.
 
  
A jóból is megárt a sok: Sherlock Holmes
 
Az AVATAR után egy héttel kerül bemutatásra az amerikai közönség számára Sherlock Holmes, viszont lassan már azt hihetjük, hogy sok újdonságot nem fognak tudni nyújtani. Három előzetes, sok tv-szpot, rengeteg kép és plakát jelzi azt, hogy a gépezet működik, csak túlságosan is termékenyen. A Vasember óta tudjuk persze, hogy lehet ezt jól is csinálni, és megmutatni úgy a filmet, hogy az több millió dollárt hozzon, de nem biztos, hogy ez a jó példa.
 
Amit itt mondani szeretnék, hogy a másfél hónap múlva bemutatásra kerülő filmhez lassan megjelent minden, most akkor egy hónapig semmit nem fogunk hallani róluk? Vagy úgy gondolják, hogy addig publikálják az infókat, amíg azok nem vesznek el az AVATAR tengerben? Nem tudni, mindenesetre az érdeklődök számára jöjjön a harmadik előzetes:

 

 Ami jön: KICK-ASS karakterek, novemberi filmajánló, októberi bevételek, illetve sok minden más, ha az égiek is úgy akarják. Nézzetek vissza.


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Egészség (50) Gazdaság (709) Vetítő (30) Mozaik (83) Sport (729) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (9) Heti lámpás (313) Belföld (11) Mondom a magamét (7610) Tv fotel (65) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Politika (1582) Mozi világ (440) Tereb (146) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Jobbegyenes (2805) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>