Ma 2024 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
b38070d8c5031863d5c2b8527076647b.jpg

Ez történt Hollywood-ban…XXI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Régen látott filmes bejegyzésünk is visszatér, rengeteg friss ropogós hírrel. Mint a Toy Story 3 , Me and Orson Welles és a Doctor Parnassus előzetese, van képünk a Wall Street 2 és az Iron Man 2 forgatásáról. A végére pedig marad egy friss Transformers hír is.

Első Toy Story 3 előzetes

 A játékok visszatérnek 2010 nyarán, a Pixar folytatja a már jól ismert történetet, amelyről szerintem nem sokat kell mondanom, hiszen mindenki hallott már róla, látta az első két részt. Annyi biztos, hogy a harmadik 3D-ben is látható lesz. Na de nézzük az előzetest inkább:
 

 
Zac Efron egy jobb szerepben
 
Vállalva minden kövezést, és az ezzel járó negatív következményeket, de ez a Zac Efron lehet nem is annyira rossz. Egyezzünk meg valamiben, megnézzük ezt a filmet, melyben ő az egyik főszereplő, aztán eldöntjük. Teljesen más szerepben láthatjuk, mint eddig, adjunk neki egy esélyt: 
 

 
A bemutató egyébként, az amerikai közönség számára november végén várható. Reméljük nekünk nem kell sokkal többet várni rá. További szereplők, Zac mellett: Claire Danes, Christian McKay, Ben Chaplin, Kelly Reilly, Eddie Marsan és Imogen Poots.
 
 
The Imaginarium of Doctor Parnassus
 
Azzal kell felvezetnem ezt a filmet, hogy Heath Leadger itt lesz majd utoljára látható. Mivel a film forgatása közben hunyt el, helyére több színész is beugrott, így Johnny Depp, Colin Farell és Jude Law is. A bemutató karácsony környékén várható, de addig is itt egy új előzetes:
 

 
 
Van képünk hozzá: Wall Street 2
 
Már korábban is mutattunk nektek képet a forgatásról, most jöjjön egy újabb, amin a két főszereplő is látható lesz. A bemutató egyébként csak 2010-ben várható.
 
 
Van képünk hozzá: Iron Man 2
 
Azt már eddig is tudtuk, hogy Tony Stark nagyon elfoglalt ember, és mint ilyen, biztos neki is szüksége van egy kis pihenésre. A lesben álló fényképész kollégák ezt a pillanatot kapták el:
 
 
Jön a harmadik Transformers
 
Eddig sem volt kérdés, hogy a robotok visszatérnek, csak azt nem tudtuk, hogy mikor jönnek újra. Eredetileg úgy volt, hogy a második rész után Michael Bay elmegy valami teljesen mást rendezni, aztán majd 2012 környékén jöhet újra a robbantás. Ez a mai napon megváltozott, legalábbis a mai nappal lett hivatalos.
 
Michael Bay maga jelentette be, hogy elkezdik forgatni a harmadik részt, és 2011 július 1 -én kerül majd a mozikba. Egy kis bulvárt is csempészünk a dologba. Természetesen szó esett Megan Fox-ról is, aki mostanában, mondjuk úgy összerúgta a port Bay kapitánnyal, meglátjuk mi lesz vele a folytatásban:
 
"P.S. Megan Fox, welcome back. I promise no alien robots will harm you in any way during the production of this motion picture. Please consult your Physician when working under my direction because some side effects can occur, such as mild dizziness, intense nausea, suicidal tendencies, depression, minor chest hair growth, random internal hemorrhaging and inability to sleep. As some directors may be hazardous to your health, please consult your Doctor to determine if this is right for you. "
 
 
teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Kultúra (7) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7549) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (18) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mozaik (83) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (11) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Vetítő (30) Jobbegyenes (2789) Tereb (146) Gazdaság (705) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>