Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
4c6762f9f273309068fe2df38cb14c9c.jpg

Ez történt Hollywood-ban….XLIV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Folytatva a korábbi rendszerben, öt filmről olvashattok újdonságokat, vagy nézhettek előzeteseket. Most a Paper Man, Shrek Forever After, Knight and Day, The Avengers, Grown Ups kerül az asztalra. Ráadásul Joss Whedon neve is előkerül valamelyik film kapcsán.

Előzetes: Paper Man

Nem fogjuk moziba látni, sőt, legjobb esetben dvd-n nézhetjük majd meg valamikor. De szerintem írjuk fel, hogy van egy ilyen film is. Kezdem egy kis kerülővel, Ryan Reynolds nekem egyik kedvenc színészem. Volt pár film, amiben tetszett az alakítása, és a mostani szerepe/karaktere is elég extrémnek tűnik, pont ezért ez most egy "feljegyző" bejegyzés:
 
 
Van előzetes is természetesen, remélem az sokakat meggyőz majd:

Itt azt látom egyébként, hogy lesz bemutató április 23-án, természetesen nem nálunk. Jobb esetben egy hónapon belül valamilyen formában mi is nézhetjük majd.
 
 
Shrek Forever After Poszteren
 
Újabb poszteren Shrek barátunk, illetve megjelent a film fő-gonosza is ha jól sejtem. Annyira nem olvadtam el egyébként az előzetesektől, de ha már az első hármat láttam, ezt sem fogom kihagyni. A poszter meg így néz ki:
 
 
A divatnak megfelelően van ezen minden. És a bemutatók is illeszkednek a sorba, 3D meg IMAX. Örülünk?
 
 
Előzetes: Knight and Day
 
A második előzetes, vannak benne új jelenetek, és az is kiderül, hogy hol és hogyan keverednek össze főhőseink. Még mindig jól néz ki a dolog, vannak benne poénok, Tom Cruise kivételesen nem idegesítő, és Cameron Diaz is pofás. Most már csak abban bízok, hogy nem a két előzetesben lőtték el a film legjobb jeleneteit:

Joss Whedon menni Avengers
 
A napokban robbant a hír, hogy Joss Whedon (Dollhouse, Firefly, Angel, Buffy) fogja rendezni a The Avengers-t. Pont. Hagyok egy kis időt emészteni a hírt, mert talán egyike a legjobbaknak mostanában. Igazából az a durva ebben a hírben, hogy szinte semmit nem kellene ehhez hozzátenni. Az Avengers összefogja, illetve egy filmbe gyűjti a Marvel hősöket. Így Iron Man, Hulk, Captain America jelen lesz majd. És ezt Whedon fogja rendezni. A bemutató 2012-re várható, írják a forgatókönyvet, és lassan elkezdődik majd a forgatás.
 
 
A mai hír, ha már forgatókönyv, hogy Whedon nem csak rendezni, de írni az eseményeket. Ez szerintem egyáltalán nem meglepő. Az viszont már inkább, hogy a forgatás előtt álló Captain America forgatókönyvébe is belenéz majd. Rendben leszünk, igaz?
 
Ha már a Kapitány, akkor szintén a napokban röppent fel a hír, hogy a szerelmét is sikerült megtalálni. Mármint azt a színésznőt, akibe Captain America szerelmes lesz. A hölgy nem más, mint Hayley Atwell. Nem tartozik az ismert nevek közé, mostanában a The Prisoner-ben láthattuk, remélem megbirkózik a nagyobbnak ígérkező szereppel.
 
Amolyan költői kérdés Joss Whedon leigazolásával kapcsolatban: vajon megpróbálja Eliza Dushku-t és/vagy Summer Glau-t elhelyezni a filmben?
 
Előzetes: Grown Ups
 
Az első előzetes még nem vett meg, nem is nagyon érdekelt a film. Viszont most már úgy érzem, látnom kellene ezt is. Nem vagyok Adam Sandler legnagyobb rajongója, de mondjuk van mellette egy Rob Schneider, egy Chris Rock vagy Steve Buscemi is. A csajokról sem feledkeztünk el, Salma Hayek is boldogít majd minket:

Bemutató idén júniusban várható, nálunk még nem tudom, de amint lesz róla információ, mindenképpen megosztom veletek.
 
  teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Tereb (146) Autómánia (61) Politika (1582) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2786) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7536) Sport (729) Kultúra (7) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Gazdaság (704) Egészség (50) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Heti lámpás (312) Belföld (10) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>