Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
31f68f9da4e68afd9ee87eea32c89057.jpg

Ez történt Hollywood-ban….XLV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Már nem kell sokat várnunk, és a mozikban lesz a Robin Hood, aminek igen parádés szereposztása lett, így most ezzel is foglalkozunk kicsit. Írunk egy szomorú hírről is, hiszen Spock visszavonul, valamint az Avatar 2, és a Bad Boys 3 is előkerül. Valamint, hogy ne legyen hiányérzetetek, még két előzetest is megnézhettek.

Poszteren Robin Hood

Akár kikiálthatnánk "robinhood" napnak is a mait, hiszen élesítették a film főoldalát, kaptunk egy nemzetközi posztert is, és ha itt még nem lenne elég, akkor egy nagyon fantasztikus magyar posztert is láthatunk.
 
 
 
Leonard Nimoy visszavonul
 
Az első hír tipikus példája annak, hogy lehet valami egyszerre jó és rossz is egyben. Leonard Nimoy nagyon hosszú pályafutása véget ér. Maga a színész jelentette be, hogy visszavonul. Egyrészt köszönjük szépen Spock ezeket a csodálatos éveket, ugyanakkor már most gondolhatunk a jövőre, és sajnálhatjuk, hogy nem fogjuk többet látni. Ez a hír egyébként a sorozatos és filmes világot is érinti. Egyrészt a 2012-re várható Star Trek 2-ben már nem lesz benne. Nyilatkozata szerint ez nem lenne fair Zachary Quinto-val, aki szerinte (és szerintünk is) nagyon jó színész, jól "elkapta" a karaktert. Valamint, és ez most spoileres hír is lehet akár, most fejezte be a forgatást a Fringe évadzáróban. William Bell tehát utoljára, a második évad fináléjában fog feltűnni. - Live Long And Prosper!
 
 
 
Röpke: Avatar 2
 
James Cameron megszólalt az Avatar 2 kapcsán. A folytatásban jobban megismerjük Pandora-t, az Óceán élővilágát. Cameron a folytatást egyébként 2014-re tervezi. Addig még nagyon sok minden fog történni, de ha jobban belegondolunk már csak 4 év. Ami az első részt illeti, ott is vannak újdonságok. A nyáron újra moziba fog kerülni, ráadásul 6 perccel hosszabb változatban.
 
 
Röpke: Bad Boys 3
 
A címben láthattátok, és komoly hírről van szó, a Bad Boys 3 jönni fog. Martin Lawrence egyik nyilatkozatában elejtettem, amit már korábban is tudtunk. Vagy legalábbis olvastunk valami pletykát róla. Szóval Michael Bay a fedélzeten van, és Will Smith is rábólintott a folytatásra. A Transformers 3 jövőre kerül a mozikba, utána lehet foglalkozni ezzel a folytatással is.
 
 
Előzetes: Shrek Forever After
 
Májusban, remélhetőleg betartva az ígéreteiket, az utolsó Shrek történet is a vásznon lesz. Ráadásul 3D meg IMAX, szóval minden lesz, ami kell a boldogságunkhoz. Az előzetesben kiderül pár dolog a történettel kapcsolatban és a régen látott kedvenceink is visszatérnek, nézzétek meg:

 
Bemutató május 21-én az amerikai közönség számára, nálunk július 8-án lesz csak a bemutató (*lemondó kacaj*).
 
 
Előzetes: The Last Airbender
 
Hiába az új előzetes, hiába a boldogság, hogy új jeleneteket is láthatunk, ez valójában egy szomorú hír. Azért van a boldogtalanság, mert úgy látszik kezdenek meghülyülni azon a helyen, ahol a filmeket készítik. Értem én, hogy a nagy bevétel a fontos, és a 3D divat mostanában, csak nem kellene úgy elrontani a filmeket, mint a Titánokkal tették azt. Természetesen olvastam én is, hogy a 2D - 3D konvertálást meg lehet oldani jól is, főleg ha van rá idő, így csak remélni tudom, hogy itt nem szúrják el. Na és akkor az előzetes:


 

 teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2805) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Mondom a magamét (7610) Mozi világ (440) Belföld (11) Flag gondolja (36) Heti lámpás (313) Történelem (18) Tereb (146) Nézőpont (1) Gazdaság (709) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>