Ma 2024 május 23. Dezső napja van. Holnap Eszter, Eliza napja lesz.
864079aa18d473438f180e68a6186f78.jpg

Ez történt Hollywood-ban…LXVI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kicsit ellentmondunk a címünknek, hiszen nem csak Hollywoodban történtek nagy dolgok, hanem a Cannes-i filmfesztiválon is. Erről jön pár kép, valamint Easy A előzetes, Kane & Lynch poszter. A végére pedig marad a Super 8, J.J. Abrams legújabb filmje, amiről nagyon keveset tudunk.

 A héten kezdődött a Cannes-i Filmfesztivál, ahova egyszer, tudom nagy álom, de jó lenne eljutni. Már csak a környéket fényképezni, hiszen rengeteg filmről vannak fent poszterek, plakátok, bannerek. Most is ezekről beszélünk inkább. A Robin Hood volt a nyitó film, sokak örömére a mai naptól pedig már mi is nézhetjük a hazai mozikba.

A bejegyzés valós tartalmára visszatérve, jöjjenek azok a képek, amiket a jelenlévők dobtak össze, és amik a jövő nagy filmjeihez köthetőek: Kane & Lynch, Narnia, Gulliver és a többiek, nézzétek csak!

Csak engem hozott egy kicsit is lázba a korábban mutatott Easy A teaser, amiben Emma Stone ragadta magához a kezdeményezést, és dalolászott egy kicsit? Na de sebaj, én még mindig úgy gondolom, hogy ez egy "guilty pleasure" lesz, meg most már az előzetesből az is kiderült, hogy nem egy sorozatos arc fog felbukkanni a filmben. Soroljam őket? Na jó, párat: Lisa Kudrow (Friends), Dan Byrd (Cougar Town), Penn Badgley (Gossip Girl) - de természetesen mindenki Emma Stone miatt fog elmenni majd a filmre, nézi meg dvd-n.


]]>Easy A]]>

]]>Trailer Park Movies]]> | ]]>MySpace Video]]>

Biztos hallottatok már róla, nem is nagyon akarnám én most húzni az időt a múlttal. Foglalkozzunk inkább a száraz tényekkel. 2011-ben jön a film, és most jelent meg az első teaser poszter a filmhez, amit örömmel meg is osztok veletek:

A főbb szereplők, mint ahogy a képen is látható, Bruce Willis és Jamie Foxx lesznek. Egyelőre azért még nem dobtam el az agyam.

Előzetes: Super 8

Másodjára, mivel korábban, még a napján egy kamerás videót sikerült feltölteni, most viszont itt a valós, a rendes, már minőségileg is okés előzetes. Illetve nem csak ez, de erről majd csak a videó után beszéljünk:

 

A film csak 2011-ben jön majd, és ahogy azt korábban is írtam, JJ Abrams rendezi. Cloverfield szintű gépezetre gondoljatok most, ami szépen elárasztja az oldalakat. Rengeteg vírus videót és képet látok magam előtt, amik majd szépen megbolondítják az embereket.

 teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja


Híreinket a

 és az  

szállította. 

 A filmhez kapcsolódó érdekes linkek: 
 

 

]]>http://www.slashfilm.com/2010/05/07/jj-abrams-super-8-viral-begins]]>

]]>http://www.scariestthingieversaw.com]]>

]]>http://teddike.freeblog.hu/files/2010/05/super-8-creature.jpg]]>


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Vetítő (30) Tereb (146) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2805) Gazdaság (710) Mondom a magamét (7613) Nézőpont (1) Történelem (18) Tv fotel (65) Egészség (50) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Heti lámpás (314) Irodalmi kávéház (537)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>