Ma 2023 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
38965fb5d1a60787271773e15a4334c7.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LIV.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A bejegyzésből kiderül, hogy jövőre mely animációs filmek futhatnak be az Oscaron, bár szerintem borítékolható a győzelem már most. Jönnek az első képek, Sherlock Holmes 2 és Hangover 2, valamint az Unknown is kapott egy posztert.

Három animációs film az Oscaron 

A következő év elején kerül megrendezésre a 83. Oscar-díj átadás és szépen lassan jönnek majd a jelöltek. Mint pl. most, a Legjobb Animációs Film kategóriájában. Az Oscar szabályai szerint először azokat a filmeket veszik sorba, amik a jelölés kapcsán szóba jöhetnek. Idén 15 filmet szedtek össze, és a már említett szabályok értelmében ez azt jelenti, hogy "csak" három animációs film kerül jelölésre. Ha 16 vagy több alkotás lett volna, akkor 5 jelölt lenne, de erről most nincs szó. Arról viszont igen, hogy a következő listáról melyik három lehet a befutó?
 
 • Alpha and Omega
 • Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
 • Despicable Me
 • The Dreams of Jinsha
 • How to Train Your Dragon
 • Idiots and Angels
 • The Illusionist
 • Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole
 • Megamind
 • My Dog Tulip
 • Shrek Forever After
 • Summer Wars
 • Tangled
 • Tinker Bell and the Great Fairy Rescue
 • Toy Story 3
 
Biztos van olyan, amit még nem láttatok, olyan is, amiről még nem is hallottatok, és valószínűleg soha nem is fogjátok megnézni. De vannak azért itt nagy nevek/címek is, amik biztosan ott lehetnek a finisnél. Említenem sem kellene, de biztos befutónak számít, és szinte biztos, hogy a végső győztest tisztelhetjük a Toy Story 3-ban. Ha már Pixar, azt jegyezzük meg, hogy mióta ez a kategória létezik, öt alkalommal ők nyertek. Csak Monsters, Inc. és a Cars nem futott be győztesnek. Idén viszont ismét ők a legesélyesebbek a díjra.
 
De persze jelölt szinten még két filmet mindenképpen találjunk a listán. Bár év elején mutatták be, remélem sokaknak nagyon tetszett, és az Akadémia is úgy gondolja, hogy érdemes jelölni a How To Train Your Dragon-t. Harmadik befutó pedig, bár még nem láttam, de több helyen is esélyesnek tartják, a Tangled című Disney mesét.
 
 
Van képünk hozzá: Sherlock Holmes 2
 
Azt már korábban írtam, hogy elkezdték forgatni a második részt, azt is tudtuk, sőt, láttuk, hogy nem egy forgatási kép jelent meg a színészekről. Most viszont úgy adódott, hogy megjelent az első hivatalos kép is. Amiben egyébként semmi extra nincs, Robert Downey Jr. és Jude Law virít rajta, az adalék viszont az új főszereplő, Noomi Rapace, aki Rachel McAdams helyét veszi majd át a történetben. Korábban pedig az is kiderült, hogy ki lesz majd Sherlock testvére a történetben, illetve az is, hogy ki fogja Moriarty-t alakítani.
 
 
 
A Hangover 2 is kapott egy képet
 
Nem nagy meglepetés, aki mostanában látott már a Hangover második részével kapcsolatban bármilyen képi anyagot, ezzel biztos találkozott már. Most a stúdió is a négy srác közös fotóját hozta ki "első hivatalosnak":
 
 
 
A történet szerint, Stu esküvője miatt, most Thaiföldre utazik a banda. Tanulva a korábbi eseményekből a "férj" egy laza bulit szervezne csak, de mint tudjuk, a dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy azt korábban elterveztük. A főszereplők nem sokat változtak, a négy srác természetesen visszatér. Melléjük érkezik még pár meglepetés szereplő is. Róluk majd később, Mike Tyson nem tér vissza, de hozzá hasonló cameo várható a filmben, nem is egy. Bemutató 2011 nyarán várható.
 
 
Poszteren: Unknown
 
Ha azt mondom, hogy Liam Neeson, akkor nektek a Taken (Elrabolva) jut eszetekbe, igazam van? Nos, ha minden jól megy, akkor februárban kaphatunk egy újabb akciót, ráadásul Diane Kruger és Frank Langella is főszereplőként köszön majd vissza ránk.
  

teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (281) Gazdaság (693) Életmód (1) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Tv fotel (65) Belföld (10) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Szépségápolás (15) Tereb (146) Irodalmi kávéház (531) Mondom a magamét (7244) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Történelem (16) Autómánia (61) Mozaik (83) Politika (1581) Jobbegyenes (2722) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Kultúra (6) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>