Ma 2024 június 13. Antal, Anett napja van. Holnap Vazul napja lesz.
cd5ebdc9cd18b51d93c3c64125af97f3.jpg

Ez történt Hollywood-ban….LXI.

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Bemutatkozik Gwen Stacy a Spider Man rebootban, jön Jennifer Love Hewitt új filmje a The Client list és Johnny Deep ismét kalózruhát ölt, Jack Sparrow képében. Olvassátok...

Bemutatkozik Gwen Stacy

Már hónapok óta tudjuk, hogy Emma Stone benne lesz a Spider Man reboot-ban, az is kiderült, hogy kit fog alakítani. Most már csak az első jelenetre vártunk, az első képekre, amin találkozhatunk vele, illetve a filmes karakterével. A hét első felének legnagyobb filmes híre tehát (ne röhögjél, tényleg az), hogy Gwen Stacy megérkezett:
 
 
Na jó, nem is ezt a képet akartam feltölteni, de a folytatásban jön már Emma Stone is:
 
 
És akkor a jelenet, amiről az elején beszéltem. Elkezdték forgatni a filmet, Emma első felvétele egy temetéshez kapcsolható. A kép alatt el is mondom, hogy kiről van szó, csak az olvassa el, akit nem zavar, ha megtud valamit a történetről is.
 
 
A sok rendőr és Gwen (Emma) jelenléte miatt, szinte biztos, hogy az apukája temetésén járunk. George Stacy (Denis Leary) rendőrként dolgozott, sikerült rájönnie, hogy ki Spider-Man, halálakor viszont megeskette Peter-t/Spider Man-t, hogy vigyázzon a lányára.
 
 
Láttátok már? – The Client List
 
Most, hogy nincs a képernyőn Jennifer Love Hewitt, vajon az igazi rajongói követik minden lépését? Idén forgattak egy filmet, amit a Lifetime Network mutatott be még a nyáron, és aminek a főszereplője. Egy három gyerekes anyukát játszott benne, aki korábban szépségkirálynő is volt. Viszont anyagi gondjai akadtak, kirúgták, így új lehetőségek után kellett nézzem, és a kurválkodás mellett döntött. Na nem biztos, hogy ez teljesen így van, mondom ezt azért, mert elvileg egy 2004-ben történt botrány hatására készült a film, tehát valós alapokon fekszik a történet. A kérdés tehát, amit már a címben is feltettem: a Szellemekkel suttogó után ki az, aki a The Client List-et is látta már, Jennifer miatt? De kérdezhetem másképp is. Ha mutatok pár képet, akkor esetleg adtok egy esélyt a filmnek?
 
 
A folytatásban jön még két kép, és igen, lehetett volna "napi csaj" szereplő is. De a képek ellenére egy filmről beszélünk, igaz tv-re készült produkció. Az egyik főszereplője meg sorozatos "sztár", aki nem egy évadot lehúzott a szellemek között:
 
 
Ha film nem keltette fel az érdeklődésed, de a sorozatot újra néznéd, vagy le vagy maradva, akkor az AXN műsorán keresd az új részeket. Ami pedig a Jennifer-t illeti, teljesen friss hír, hogy a játékáért még Gloden Globe jelölést kapott.
 
Van képünk hozzá: On Stranger Tides
 
A cím alapján még nem biztos, hogy tudjátok miről is van szó. Segítek egy kicsit, Johnny Depp vagy Jack Sparrow, esetleg Penelope Cruz. Igen, A Karib-tenger kalózainak negyedik történetéhez érkezett most pár kép. Az első hivatalosak ráadásul, nézzétek:
 
 

 
Bemutató május 19-én várható nálunk, egy nappal az amerikai premier előtt.


teddike
(]]>teddike.freeblog.hu]]>)

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

Híreinket a

 és az  

szállította. 


 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (18) Szépségápolás (15) Heti lámpás (319) Nézőpont (1) Kultúra (9) Belföld (11) Politika (1582) Jobbegyenes (2811) Életmód (1) Mondom a magamét (7649) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Gazdaság (711) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Egészség (50) Sport (729) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>