Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
Zelenszkij belerúgott a pincsijébe

Zelenszkij belerúgott a pincsijébe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A farokművész egy méretes gyomrost vitt be a francia elnöknek.

Vasárnap (05.15.) esti hír, ami pofon vághatta azokat, akik legalább alapfokon értenek magyarul, és úgy gondolják, hogy olyan nagy országok, atomhatalmak, mint Franciaország, szuverén államok. A francia elnök stábja a következő magyarázkodást adta elő:

"A köztársasági elnök (Macron – a szerk.) soha semmiről nem tárgyalt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel Zelenszkij elnök beleegyezése nélkül,..."

Az eset előzménye, hogy Zelenskijnek vélhetően olyan információ jutott a birtokába, amely szerint Macron tárgyalt az orosz elnökkel.  Ha csak önmagát a hírt és a reakciót nézzük, az Macronra és Franciaországra nézve nem sok jóval kecsegtet.

Egyrészt. Ott a lehetőség, hogy Macron valóban beszélt Putyinnal. Ebben az esetben: - Zelenszkij "valahogy" megtudta és mivel ő (mögötte áll) az erősebb kutya, nyilvánosan kivégezte a francia elnököt. - Macron a fenti reakcióból ítélve ezt úgy ismerte be, hogy megkísérelte letagadni a cselekményt.

Másrészt. Él az a változat is, hogy nem történt beszélgetés Macron és Putyin között.

- Ez esetben még szomorúbb a helyzet. Ugyanis az ukrán támadás a "befogod a pofád" szintű kocsmai beszólással egyenértékű, annyit jelent, Macronnak nem osztottak lapot.

- Ebben az esetben azzal védekezni, hogy bocsánat, bocsánat valójában csak a művész úr engedélyével mertem eddig is – és merek ezután is – megszólalni, szomorú és siralmas. Beismerése a kiskorúságnak. Végül, mindegy, melyik változat az igaz, mindkettő azt bizonyítja, hogy Franciaország nem független állam, államfője nem tárgyalhat a farokművész (mögött álló erők) jóváhagyása nélkül.

Ha mégis megtenné, egy ripacsot használva alázzák meg nyilvánosan.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Heti lámpás (319) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (537) Életmód (1) Sport (729) Szépségápolás (15) Történelem (18) Mondom a magamét (7657) Egészség (50) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2815) Mozaik (83) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (711) Tereb (146) Politika (1582) Kultúra (9) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>