Ma 2020 június 01. Tünde napja van. Holnap Kármen, Anita napja lesz.
Vihogó momentumos lányok Strasbourgban – videó

Vihogó momentumos lányok Strasbourgban – videó

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Arrogáns hangnem és bohóckodás.

Sajátos performanszot adott elő a strasbourgi EP-ülésen a Momentum két képviselőnője, Donáth Anna és Cseh Katalin. Amikor az arrogáns hangnemben vagdalkozó Donáthot egy néppárti képviselő figyelmeztette, hogy ne csak vádaskodjon, tényeket mondjon, kivételesen elárulta önmagát, forrásait: pontosan tudjuk különböző riportokból, hogy mi történik Magyarországon – mondta.

Ez a mondat nagyjából ki is fejezi az egész Európa Parlamenti eljárás komolyságát, hisz nem a valóságot veszik figyelembe, hanem „különböző riportokat”.

Cseh Katalin is bohóckodott egyet. Dacosan, teátrálisan ment neki Hidvéghi Balázsnak, aki szokása szerint higgadtan igyekezett némi fényt gyújtani a sötétségben. Kijelentette, éppen arról van szó a vitában, hogy a baloldali erők visszaélnek a jogállamiság fogalmával, s nem hajlandóak elfogadni semmilyen más véleményt, csak a sajátjukat.

Önök a tolerancia és a demokrácia ellenségei – zárta szavait, mire a megszólított két momentumos hölgy különös vihogással reagált. Érdemes megnézni az erről készült felvételt.

 

Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mondom a magamét (4559) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozaik (83) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1571) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1450) Gazdaság (651) Tereb (140) Autómánia (61) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1769) Vetítő (37) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Belföld (5) Heti lámpás (240) Történelem (14) Sport (729) Irodalmi kávéház (486)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>