Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Vidnyánszky Attila: „Minden lényegi kérdésben mást gondolunk”

Vidnyánszky Attila: „Minden lényegi kérdésben mást gondolunk”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A történések hátterében nemzetközi és politikai erők húzódnak meg.

Létrejött egy találkozó az egyetem vezetése és a kuratórium tagjai között, ahol kiderült, hogy semmiben sem értenek egyet, viszont abban megegyeztek, hogy közös érdek, hogy hétfőn elinduljon az oktatás – mondta el Vidnyánszky Attila, az SZFE kuratóriumának elnöke.

A Hír TV honlapján ]]>közölték]]>, hogy az elnök a csatorna Magyarország élőben című műsorában arra is felhívta a figyelmet, hogy

a történések hátterében nemzetközi és politikai erők húzódnak meg.

Feloldhatatlannak tűnő ellentétek a Színház- és a Filmművészeti Egyetem oktatói és az intézményt irányító kuratórium között. Az egyetem hallgatói pedig napokkal korábban elfoglalták az épületet.

Rámutatott, a kuratórium még mindig reménykedik abban, hogy hétfőn elindul az oktatás

Vidnyánszky kiemelte, létrejött egy találkozó az egyetem vezetése és a kuratórium tagjai között, ahol kiderült, hogy semmiben sem értenek egyet, viszont abban megegyeztek, hogy közös érdek, hogy hétfőn elinduljon az oktatás, azonban ez az egyetem vezetésén és hallgatóin múlik

A kuratórium elnöke kitért arra is, hogy az egyetem polgárait beengedik a Vas utcába, de ott létezik egy zár, amely szelektál, van, akit beengednek, van, akit nem.

Ez a zár eddig is létezett, ez egy nagyon zárt, nagyon belterjes közösség, és drámai az, hogy ez a zár most fizikai formájában is jelen van.

S micsoda erők állnak a háttérben, amelyek megakadályozzák azt, hogy bármilyen párbeszéd kialakuljon. Ráadásul a háttérben ott állnak a politikusok is – hangsúlyozta Vidnyánszky Attila.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Politika (1582) Egészség (50) Gasztronómia (539) Gazdaság (699) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2764) Heti lámpás (306) Tv fotel (65) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (17) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Irodalmi kávéház (535) Kultúra (6) Mozi világ (440) Sport (729) Mondom a magamét (7429) Nézőpont (1) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>