Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Veszélyes ukrán hadüzenet érkezett

Veszélyes ukrán hadüzenet érkezett

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Két óra alatt a Balatonig is elér a hadsereg!

Azt mondja egy ukrán b@rom, hogy az ő hadseregük két óra alatt a Balatonig is elérne és amúgy is készen állnak egy Magyarország elleni fegyveres beavatkozásra?

A fenti állításokat Szergej Melnicsuk parlamenti képviselő mondta a NewsOne televíziós csatorna élő adásában. Mégpedig azért, mert egy szintén félkegyelmű telefonáló azt kérdezte tőle, hogy lehet-e a jövőben olyan népszavazás, amely Kárpátalja Magyarországhoz történő csatlakozásáról szól. Az eszement Melnicsuk erre előbb csak annyit mondott, hogy ez kizárt, majd azért gyorsan hozzátette, hogy 

Az ukrán haderő ugyanis kész közbelépni, és a 128-as dandárnak két óra elegendő, hogy a Balatonig hatoljon. 

Első kérdés: mit beszélsz a száddal te elvetemült ukrán nacionalista elmeháborodott? 

Második: ki hallott már ilyen reakciót egy demokratikus népszavazás kapcsán? 

Meg egyáltalán! Ki ez az ember, hogy ilyeneket mond? És miért nem vágta szájon irgalmatlanul valaki, amikor ezt a bődületes baromságot mondta? 

Mondjuk nem tudom, hogy hol állomásozik a 128-as dandár, de ez a szegény Melnicsuk nem tudja milyen állapotban vannak az ukrán utak, amire egy hriványt sem költ a kormány, vagy ha igen, akkor nagy valószínűséggel ellopják a felét. Amúgy Kárpátalja amúgy is a legmostohábban kezelt ukrán régió, amire a magyar kormány sokkal több figyelmet, energiát és pénzt fordít, mint a kijevi urak. 

Az óvoda- és az iskolafejlesztési programra, amelynek keretében rengeteg kárpátaljai intézményt fejleszt a magyar kormány, azt sem mondják az ukránok, hogy fapapucs. Ehelyett egy barom fenyegetőzik a dandárjával a tévében. 

Eszement.

Kecskés István - ]]>https://15millio.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Életmód (1) Kultúra (6) Sport (729) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Egészség (50) Jobbegyenes (2307) Szépségápolás (15) Gazdaság (664) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Belföld (6) Mondom a magamét (6062) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Autómánia (61) Politika (1581) Heti lámpás (259) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>