Ma 2024 július 14. Örs, Stella napja van. Holnap Henrik, Roland napja lesz.
Putyin, alias Piszkos Fred

Putyin, alias Piszkos Fred

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Utánanéztünk, hova ér el még Vlagyimir Putyin keze.

Az oroszok miatt volt a Brexit – állítja lényegében Theresa May brit miniszterelnök, a népszavazásba való beavatkozással vádolva Moszkvát. A bűnösök természetesen megint a Kreml-hű hekkerek. Utánanéztünk, hova ér el még Vlagyimir Putyin keze.

Az amerikai választásokról természetesen már tudjuk, hogy Oroszország nyerte meg Donald Trumpnak. Mert ki más, mint Vlagyimir Putyin és hekkerei tehetnek arról, hogy Hillary Clinton elcsalta a demokrata előválasztást, majd rágalmakkal, álhírekkel manipulálni akarta az elnöki voksolást is. A Kreml tehet a liberálisok pénzügyi botrányairól is.

Az is teljesen egyértelmű, hogy Moszkva keze van benne a hollywoodi botrányokban is. Az orosz titkosszolgálatok becsületes amerikai producereket drogoztak be, hogy vadállatként viselkedjenek színésznőkkel. Sőt, Putyin – Tom Cruisnak maszkírozva magát – személyesen tett tudatmódosító szert Dustin Hoffman kávéjába, hogy visszamenőleg megfogdossa Meryl Streep melleit.

A Brexitben sem nehéz felfedezni az orosz nyomot. Keleti hekkerek tehetnek arról, hogy a londoni kormány jó ideig korlátlanul engedte be a migránsokat, alulbecsülte a terror-veszélyt. Mert hát a brit titkosszolgálatok inkább azzal voltak elfoglalva, hogy vegyi fegyvert vizionáljanak Szaddam, Kadhafi és Asszad élelmiszer-kamrájába.

Aztán kétely nem fér hozzá, hogy az Európai Unió válságáért is Oroszország a felelős. Mint kiderült, Vlagyimir Putyin már 2015-ben is „színészkedett”, Angela Merkelnek öltözve hívta be a migránsokat Európába. Azóta is az orosz haditengerészet fuvarozza őket Afrikából, ez az oka, amiért sem a NATO, sem az EU nem mer fellépni az embercsempészekkel szemben.

Magától értetődően Magyarországon is Piszkos Fredként kever az orosz államfő. Paksot egy jó demokratának magyarázni sem kell, ám megvan az oka Putyin gyakori látogatásainak is. Ilyenkor hipnotizálja a magyar vezetőket. Persze nem mindig jár sikerrel: a hajdinakása, a borscs és a pelmenyi még mindig nem került fel a parlamenti büfé étlapjára.

Azonban ezek csak a hivatalos utak. Mint már tudjuk, Putyin hajlamos inkognitóban aláásni a nyugati demokratikus értékeket. Így például Szegeden Botka Lászlónak öltözve osztogatott parkolási engedélyeket szocialista potentátoknak, majd keveredett korrupciós ügyekbe. Lejáratva ezzel az MSZP reménységét.

Aztán beosont Vona Gáborhoz is. Ez aztán igazi kém-bravúrja volt! Vlagyimir Putyin eljátszotta a szemöldökcsipesz szerepét, és így kozmetikázta a Jobbik-vezért. Ezután már tiszta rutinmunka volt Simicskát whiskyvel itatni, és graffitizni küldeni.

Volt még ezen kívül egy civil programja is az orosz elnöknek. Jövőre ugye Oroszország rendezi a labdarúgó világbajnokságot, a magyar aranylábú gyerekektől meg joggal kellett félni. Putyin ezért előbb elraboltatta és Szibériába vitette Bernd Storckot, majd magát a szövetségi kapitánynak kiadva vezette vereségről vereségre a válogatottat. Mondjuk Andorra ellen nehéz dolga volt, ott a KGB más veteránjait is harcba kellett dobnia.

Dzsudzsák Balázs és Kleinheisler László helyett ugyanis Pjotr Vasziljevics Kuznyecov őrnagy és Andrej Dmitrijevics Mojszejev alezredes futott ki a pályára. Hosszú hónapokig készítették fel őket erre az akcióra. Nem az álcázással volt a gond, azt a laborosok ezt semmi perc alatt megoldották. Viszont a labda pánikszerű elkerülését, a luftok rúgását, illetve az ellenfél pontos passzokkal való tervszerű kiszolgálását jó ideig gyakorolni kellett.

De hát Putyin ugye a fő gonosz, miben van ez neki?

Szóval, esetleg, ne hülyítsük egymást…

Fotó: mk.ru

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2824) Kultúra (9) Politika (1582) Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7710) Tv fotel (65) Gazdaság (713) Belföld (11) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Tereb (146) Nézőpont (1) Történelem (18) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Vetítő (30) Autómánia (61) Egészség (50) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>