Ma 2021 június 14. Vazul napja van. Holnap Jolán, Vid napja lesz.
Vérlázítóvá fajult beszélgetés

Vérlázítóvá fajult beszélgetés

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Aki a korpa közé keveredik...

Olvasónk hívta fel a figyelmet arra a performanszra, amelyet április 27-én követtek el a Simicska-féle tévében Tarnay Kristóf Ábel, tüntikéző aktivista és Para-Kovács Imre, újságíró. Bár terméketlen, de igen jó kedélyű, Kálmán Olgával mindenben egy húron pendülő beszélgetéssel indult a műsor, a tizenharmadik percre botrányossá, sőt vérlázítóvá fajult.

A HetiHetest, a Tilos Rádiót, a Hócipőt, Magyar Narancsot megjárt, vagy például a HVG-ben publikáló para-újságíró hozta a formáját. Vetített egy sztorit, amely szerint vidékiek (Gizi, a nyilván megtévesztett Fidesz szavazó) azért nem mernek Budapestre jönni, sőt már a kaját is szállítóktól rendelik, a közértbe nem mennek, mert közben migránsok költöznének a lakásukba.

Egy pillanatra úgy tűnt, erre az ügyefogyott mesére már a műsort vezető Kálmán Olga egyik agysejtje is megmozdul, mert visszakérdezett, hogy ez valóság-e, mondván „ez most komolyan, szó szerint”…?

Para-Kovács egy „Esküszöm!”-öt elég erősnek talált arra, hogy igazolja meséjét, majd így folytatta: „Én ezekkel az emberekkel nem akarok párbeszédet, nem akarok együtt élni és nem akarok kibékülni, és árkot meg akkor temetek be, ha fekszik benne.” (]]>https://hirtv.hu/egyenesen/velemeny-egyenesen-2460324„ target=”_blank„ ]]> 13:05)

Hogy a Para-Kovács-félék utánpótlása is biztosított, idézzük Tüntikéző Ábel reakcióját: „Jó, de ezekkel az emberekkel, bocsánat, tehát ezekkel az emberekkel nem akarat kérdése, muszáj együtt élni.”

A (giga)tüntik egyik aktivistája, a diákparlament kommunikációs(!) főkoordinátora egy ”Jó„-val intézi el az idiótaként bemutatott vidékieket, akiket ez a hibbant para-újságíró legszívesebben árokban látna, majd arról hadovál, hogy muszáj velü(n)k együtt élni?!

Legyen, gondoljanak, sőt mondjanak is bármit egymás között, de félelmetes belegondolni, hogy ezek a zsigeri gyűlölködők nyilvánosan, minden korlátozás nélkül továbbra is mérgezhetik a közvéleményt, legyen szó akár médiáról, akár sok száz tüntető előtti pódiumról.

És még ezeket sztárolja a balliberális média!

Mert Kálmán Olga előbbi, esküszömmel kussoltatott egyik, sőt a másik, kérdezésre kiképzett agysejtje is néma maradt.

Nem kérdezte meg gyűlölködő vendégeit, hogy holtan vagy netán élve látnák-e szívesebben a vidéki másként gondolkodókat abban a bizonyos árokban, amelyet utána beteges örömmel temet majd be meghívott vendége.

Még hogy ezeknek ”muszáj„ a hazájukat féltő, tisztességes, becsületes vidéki emberekkel együtt élni?!

Nagy Árpád - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Belföld (6) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (14) Irodalmi kávéház (504) Heti lámpás (255) Titkok és talányok (12) Gazdaság (657) Mozaik (83) Nagyvilág (1456) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Tereb (138) Politika (1578) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30) Életmód (1) Kultúra (6) Mondom a magamét (5363) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2046)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>