Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Apáti Bence: George a legtájékozottabb politikai gondolkodó

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Sikert sikerre halmoz a magyar ellenzék.

Külföldön ugyanis gyakorlatilag minden nap megbukik Orbán Viktor.

Hol Joe Biden, hol a német közszolgálati csatorna, hol pedig a világ egyik legismertebb, legtájékozottabb és leghaladóbb politikai gondolkozója… színésze George Clooney küldte el a magyar miniszterelnököt a fenébe.
De Clooney… Magyarország biztos a Szovjet Unióból vált ki? De amúgy a hazai adórendszerrel kapcsolatos információk sem teljesen helytállóak.

A korszakos politikai elemző és színész jelezte, hogy a magyar propaganda hazudik, mikor azt állítja, hogy Soros György befolyása alatt áll és amúgy Joe Bidennel sincsenek jóban ám...

A híres színész kikéri magának, hogy fogalma se lenne arról, hogy hol van Magyarország, hogy egyoldalúan tájékozódna és csak a demokraták és Soros szemüvegén keresztül szemlélné ezt a mocskos, fasiszta diktatúrát. Pardon, a világot.

Végül engedjék meg, hogy kollégáim nevében is elnézést kérjek, helyettük is szégyellem magam, amiért a haladó sajtóval ellentétben nem tiszta erőből ünneplik ezt a roppant sokoldalú és tehetséges embert. Hanem megírják, hogy buta, mint a tök.

Apáti Bence - ]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (276) Belföld (10) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2680) Irodalmi kávéház (529) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7091) Vetítő (30) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Tv fotel (65) Gazdaság (689) Autómánia (61) Nézőpont (1) Flag gondolja (34) Mozaik (83) Mozi világ (440) Történelem (16) Gasztronómia (539) Tereb (145) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Egészség (50) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>