Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Véletlenül leégett egy svéd bevándorlásellenes politikus kastélya

Véletlenül leégett egy svéd bevándorlásellenes politikus kastélya

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Halálra égett a kutya és a macska is. - Hiába, vannak még véletlenek...

 

Szomorú hírről számoltak be a svédországi médiumok, leégett egy XIX. századi épület a Stockholm melletti Botkyrka települések. A Norsborg városában található kiskastély teljesen a tűz martaléka lett, videó is készült arról, ahogy elemésztik a lángok az épületet.

Szinte minden lap]]> beszámolt a katasztrófáról,]]> ám egy lényeges momentumot kihagytak ezekből a tudósításokból: a kúria lakosa, egyes hírek szerint tulajdonosa egy helyi politikus, aki a bevándorlásellenes Svéd Demokraták pártot képviseli.

]]>Per Ahlin ]]>a saját Facebook-oldalán több posztot is írt tűzvész kapcsán, először azt, hogy a sokktól nem tud mit írni, majd néhány órával később arról számolt be, hogy olyan helyen csaptak fel a lángok, ahol "magától" nem keletkezhetett volna tűz. A politikus megrendülten írt arról, hogy a kutyája és a macskája is odaveszett a tűzben.

Bár az első vizsgálatok nem tudták kimutatni a tűz okát, egy nappal később (mennyi idő is telt el a Notre-Dame kigyulladása, és annak a bejelentése között, hogy rövidzárlat történt...?) azonban már a baloldali ]]>Aftonbladet]]>

]]>számolt be ]]>arról, hogy gyújtogatás ügyében nyomoznak.

Vannak ]]>összeesküvése-elméletek,]]> és vannak tények. Ami tény, hogy Per Ahlin nemcsak bevándorlásellenes politikus, hanem rendszeresen osztott meg a közösségi médiában olyan posztokat, amelyekben mindezt nem is rejtette véka alá. Botkyrka község vezetése örömmel fogadta a migránsokat, amit jól példáz az önkormányzat által közzétett kisokos, amelyben arra biztatják a polgárokat, hogy fogadjanak be kiskorú migránsokat.

De például az is tény, hogy a svédországi választások előtt ]]>felgyújtották ]]>a Svéd Demokraták pavilonját, s végig a környéken megmagyarázhatatlan tűzesetek fordultak elő.

A többit egyelőre bízzuk a svéd hatóságokra.

Videó a tragédiáról]]> ITT látható.]]>

Mauhrer Zoltán

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Sport (729) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Mondom a magamét (6082) Jobbegyenes (2313) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1465) Kultúra (6) Heti lámpás (259) Gazdaság (664) Történelem (15) Tereb (141) Politika (1581) Belföld (6) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>