Ma 2022 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Van-e értelme hazugokkal vitázni?

Van-e értelme hazugokkal vitázni?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Vitára hívom Orbán Viktort...

Vasárnap miniszterelnöki vitára hívta ki Orbán Viktort a baloldal jelöltje, Márki-Zay Péter. Hollik István már reagált, egyébként pedig kérdés, hogy van-e értelme hazugokkal vitázni.

Vitára hívom Orbán Viktort”

– jelentette be Márki-Zay Péter vasárnap este a Facebook-oldalán.

Álljunk ki az emberek elé, mutassuk meg, milyen országot képzelünk el!”

– írta a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Hollik István már reagált, egyébként pedig kérdés, hogy van-e értelme hazugokkal vitázni.

A baloldal jelöltje arról híres, hogy kijelent valamit, majd amikor kérdőre vonják, akkor azonnal az ellenkezőjét mondja.

De olyan is előfordult, hogy egyszerűen letagadta saját mondatait.

Márki-Zay ezzel a legismertebb baloldali hagyományokat vitte tovább: a 2006-os miniszterelnöki vitát Gyurcsány Ferenc szenvedélyesen végighazudta.

Az akkoriban újrázásért küzdő MSZP-s kormányfő arról beszélt, hogy „senki nem akar gyógyszerfelírási díjat bevezetni” – válaszolta Orbán Viktor felvetésére a baloldal vezetője. Kiderült, hogy igazság pont ennek az ellenkezője, csupán a név változott meg: vizitdíj.

A kampányban és a vitán elhangzott, hogy a baloldali kormány csökkentené az áfát. A választások után nem sokkal a duplájára emelkedett ez az adónem.

Gyurcsányék azt ígérték, hogy csökkenni fognak a rezsiárak. Ehelyett drágult a villany, a gáz, a fűtés és a víz is. Később az MSZP-s miniszterelnök a saját pártja előtt Balatonőszödön elmondta: „hazudtunk reggel, éjjel meg este”.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tereb (141) Nagyvilág (1465) Jobbegyenes (2304) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Történelem (14) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozi világ (440) Gazdaság (664) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Heti lámpás (258) Belföld (6) Tv fotel (65) Kultúra (6) Politika (1581) Mondom a magamét (6056) Mozaik (83) Sport (729) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>