Ma 2022 május 17. Paszkál napja van. Holnap Erik, Alexandra napja lesz.
Álnéven írt cikkben támadja a kormányt az RTL

Álnéven írt cikkben támadja a kormányt az RTL

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A csatorna szerkesztősége elismerte, hogy a cikket szerző Kocsányos Pálma nem létezik.

Álnéven jegyzett kormánykritikus cikkeknek is teret ad az RTL új híroldala – olvasható a Mandiner írásában.

 

Terjedelmes cikkben hasonlítja össze az RTL újonnan indult hírportáljának külsős szerzője a szerbiai és a magyar árstoppal kapcsolatos rendeleteket. 

A Transzparens Újságírásért Alapítvány megkeresésére az RTL elismerte, hogy a cikket jegyző Kocsányos Pálma valójában nem létezik.

 

A nevét titokban tartó szerző szerint a kormány csupán másolja a szerb rendelkezéseket, amelyek amúgy nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, hatásuk érzékelhetetlen.

Az alapítvány megpróbált utánajárni Kocsányos Pálma személyének.Első körben az rtl.hu -t keresték meg az alábbi kérdésekkel:

● Kocsányos Pálma létező személy?

● Amennyiben létező személy, miért nincs feltüntetve az impresszumban?

● Amennyiben létező személy, esetleg tudnak elérhetőséget adni hozzá?

Az RTL szerkesztősége rövidesen reagált is:

Tisztelt olvasónk,

köszönjük a levelet! A cikket létező személy írta, aki álnevet használ, az impresszumban azért nem szerepel, mert külsős szerzőnk. Továbbítottuk neki az ön levelét.

Az eredeti cikk ]]>ITT]]> olvasható.

Borítókép: Aula a Magyar RTL budatétényi székházában 2012. október 4-én, amelyben az RTL Klub és az RTL 2 televízió működik (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gazdaság (664) Mondom a magamét (6057) Egészség (50) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Életmód (1) Belföld (6) Heti lámpás (259) Vetítő (30) Tereb (141) Sport (729) Nagyvilág (1465) Politika (1581) Szépségápolás (15) Történelem (14) Jobbegyenes (2304)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>