Ma 2023 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.
Váltsuk le a népet!

Váltsuk le a népet!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A renitens nép nélkül végre vegytisztán érvényesülhetne a szent jogállamiság.

Nincs mese, le kell váltani a magyar népet! A sötétben tartott, gondosan trágyázott gombafélék most sem hallgattak a szép szóra, és ezek az aberráltak megint rossz helyre húzták az ikszet. Nem csoda, hogy epeömlést kapott az európai baloldal.

Szóval új játékszabályokat kellene lefektetni a hazai politikai életben. Mindenki szabadon választhatna, de a végső győztest egy szűkebb, européerekből és a liberalizmus felkent brüsszeli apostolaiból álló grémium hirdetné ki. Nehogy már a virtuskodó magyarok miatt túlságosan felmenjen a vérnyomása Brüsszelben Guy Verhofstadtnak vagy Donáth Anna kedves barátnőjének, Sophie in't Veldnek. Mert lám, az újabb fideszes kétharmad nyomán lefagyott a mosoly az Európa Parlamentben habzó szájjal ordítozó gondolkodók arcáról.

Legott megtiltanák, hogy az ország uniós forrásokhoz jusson, ha kell, kiéheztetné a renitens magyarokat, hadd tudják meg, kire, mire kell szavazni. Csak az kapna kenyeret, aki két héten belül pecsétes papírral igazolná, hogy ellenzéki szimpatizáns, és utálja a Fideszt. Szigorúan a demokrácia jegyében.

S különben is, miért ne lehetne leváltani a népet? Ahol a férfiak szülhetnek, a nők pedig méretes hímtagot növeszthetnek, ott némi nyugatról jövő önzetlen segítséggel ez sem okozna túl nagy nehézséget. A renitens nép nélkül végre vegytisztán érvényesülhetne a szent jogállamiság.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (6715) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Sport (729) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2581) Gazdaság (676) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (520) Heti lámpás (261) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Belföld (8) Autómánia (61) Mozi világ (440) Vetítő (30) Politika (1581) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>