Ma 2021 június 25. Vilmos napja van. Holnap János, Pál napja lesz.
Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence?

Vajon mit mondhatott az „úgynevezett” Tordai Bence?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Vajon hogyan köszönti Orbán Viktort „Cöfcöf” Bence, a Tisztelt Ház tiszteletlen „Trágárkája”?

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője új sorozatot indított: nyilvánosságra hozza a Párbeszéd botránypolitikusának fenyegető(ző) parlamenti megnyilvánulásait. Nézzétek az első videót! Vajon hogyan köszönti Orbán Viktort „Cöfcöf” Bence, a Tisztelt Ház tiszteletlen „Trágárkája”?

A Blogstar is beszámolt róla: tegnap, a balliberó ellenzék újabb ]]>parlamenti]]> cirkuszi ]]>napját]]> követően a Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, legfőbb ideje a szigorúbb fegyelmi szabályok bevezetésének a Tisztelt Házban, tekintve, hogy az mégsem állatkert. (Még ha a Jakab Péterek, Hadházy Ákosok, Szabó Tímeák és tiszteletlen tsaik annak is nézik esetleg, feltéve, de meg nem engedve.)

Példaként említette a Párbeszéd botránypolitikusát, a ricsajprovokátor, magatartásból felmentett Tordai „Cöfcöf” Bencét is, aki (via MTI) „Amikor elsétál fideszes képviselők vagy a miniszterelnök mellett, rendszeresen olyan megjegyzéseket tesz, mint: Lógni fogtok, Meg fogtok dögleni, vagy Félsz, te patkány”. Kocsis Máté közölte: Tordai fent említett megnyilvánulásai a parlamenti jegyzőkönyv számára megörökíthetetlenek, de azt ígérte, igyekszik dokumentálni, hogy bemutathassa Tordai Bence valódi arcát a nyilvánosságnak.

Tordai erre könnyesre sértődött, és úgy reagált: Kocsis túlment minden határon, „nagyon súlyos és teljesen valótlan állításokat fogalmazott meg” vele kapcsolatban, ezért beperli rágalmazásért.

A Fidesz frakcióvezetője persze nem hagyta annyiban! Sorozatot indít közösségi oldalán Tordai fenyegető(ző) megnyilvánulásaiból. Csütörtök reggel elindult tehát a Best, pontosabban a Worsf of Tordai! Erősnek és ütősnek ígérkezik – ahogy a régi vicc mondja: igény az van rá!

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik. Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz”

– írja Kocsis Máté.

A frakcióvezető]]> szavazásra hív:]]> vajon mit mondhatott Tordai Bence Magyarország miniszterelnökének, Orbán Viktornak?

]]>https://ezatuti.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (504) Jobbegyenes (2055) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Belföld (6) Nagyvilág (1456) Tereb (138) Heti lámpás (255) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5387) Vetítő (30) Életmód (1) Mozaik (83) Autómánia (61) Gazdaság (657) Szépségápolás (15) Történelem (14) Tv fotel (65) Egészség (50) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>