Ma 2023 június 08. Medárd napja van. Holnap Félix napja lesz.
Vajon miről beszélhetett titkos egyeztetésén Lázár János és Karácsony Gergely?

Vajon miről beszélhetett titkos egyeztetésén Lázár János és Karácsony Gergely?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kiderült a titok!

 

„Jártam a főpolgármester úrnál tavaly novemberben, áttekintettük a város és a kormány ügyeit, továbbá azokat az ígéreteket, amelyeket korábban Vitézy Dávid államtitkár vagy minisztertársaim tettek az uniós források felhasználása kapcsán. Ezeket természetesen be fogom tartani” – ]]>árulta el a Mandinernek adott interjújában]]> Lázár János. A teljes interjú a hetilap holnapi számában jelenik majd meg, de annyi már most kiderült, hogy az építésügyi miniszter Karácsony Gergellyel azért nem a nyilvánosság előtt találkozott, mert nem akartak valamiféle sajtónyilvános „show-műsort” rendezni.

Szóba került a Lánchíd és a Biodóm ügye is, utóbbiról Lázár János úgy fogalmazott: 

Szégyen-gyalázatnak tartom, hogy nincs befejezve, ami a főváros sara.

Lázár: Rám számíthat Budapest! 

Az interjúból elárult részletekből kiderül, hogy Lázár János kritizálta az egykori közlekedési államtitkár, Vitézy Dávid terveit. 

„Azt próbáltuk egyeztetni, hogy milyen közös közlekedési projektjeink vannak az Európai Bizottság előtt, s milyen ügyek vannak a tárcánknál a beruházásokat illetően. Normális hangvételű beszélgetés volt, amelynek nyomán kijelöltünk egy munkacsoportot, a kollégáink rendszeresen, két-három havonta találkoznak. 

Abban vagyok érdekelt, hogy korrekt viszony legyen a fővárossal is. 

Amit a közlekedés területén ígértünk, be is fogjuk tartani. Ha van értelmes kezdeményezés Budapesten, rám miniszterként számíthatnak, ám világosan kell látni: az olyan presztízstervek, mint a már említett Duna-alagút, a dolgok felháborítóan nagy félreértése, amikor másnak az a problémája az országban, hogy miként jusson el a lakhelyétől harminc kilométerre lévő kórházba, iskolába vagy járási központba” – fejtegette a miniszter.

A teljes interjú a holnap megjelenő Mandinerben lesz olvasható, a beharangozót ]]>ITT olvashatják el]]>

Borítókép: Lázár János (Fotó: Soós Lajos/MTI)

Forrás_ ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (521) Mozi világ (440) Nagyvilág (1306) Tv fotel (65) Mozaik (83) Kultúra (6) Mondom a magamét (6859) Sport (729) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Belföld (9) Tereb (142) Gazdaság (681) Heti lámpás (264) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Életmód (1) Politika (1581) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2625) Egészség (50) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>