Ma 2021 szeptember 22. Móric napja van. Holnap Tekla napja lesz.
Vágó István Jézust gyalázta

Vágó István Jézust gyalázta

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Undorító!
Vágó István igyekszik, majdnem megfeszül, vörös fejjel izzad, erőlködik, de egyszerűen képtelen hibázni. Aki azt hiszi túloztam, az nyugodtan látogasson el Gyuriferi kiöregedett háttértáncosának Facebook oldalára. Egy valóságos gyémántbányát fog találni. Ebből a bányából fogunk most pár követ kifejteni, felhozni, majd bemutatni acélidegzettel rendelkező olvasóinknak.

Vágó István Karácsony előtt - mikor máskor - egy Jézus Krisztust gyalázó poszttal kedveskedett a polgári Magyarországot Gyurcsánnyal, Dobrev Klárával, és Alföldi Róberttel építeni szándékozó csalódott Fideszeseknek.

A képen, amit a mindenhez is értő kvízmester megosztott, egy általunk ismert Jézus arc (hosszú, és ápolt haj, szabályos, és rokonszenves vonások) és egy eldugott borsodi zsákfalu másod-unokatestvéreinek titkos szerelmi légyottjából született alkoholista, szellemi fogyatékos volt látható.

Vágó szerint az első képen “nem valószínű”, hogy az igazi Jézust láthatjuk, ellenben a ránézésre is 10 év szigorítottal rendelkező kreol bőrű, bandzsa szexuális ragadozóról készített rajz viszont mi az hogy, nagyon is “valószínű” hogy az igazi megváltót ábrázolja.

Most abba mentálhigiénés okokból tényleg nem szeretnék belegabalyodni, hogy egy ateista, kereszténygyűlölő DK-s miért is gondolja, hogy valóban létezett Jézus, meg abba az utcába se hajtanék be, hogy miért pont december 26-án érezte úgy a mi megkeseredett Pistink, hogy egy olyan Jézust illusztráló képet oszt meg, amelynél ellenszenvesebb figurákat csak a Mónika show (alul)fizetett statisztái között láthatott az ilyen típusú szórakoztatására szomjazó nagyérdemű.

Vágónak nyilvánvalóan beakadt egyszer valahol, valamikor a kereszténygyűlölet, megszerették egymást - ő és a gyűlölete - összenőttek, mint két kicsi Lego, ez lett a komfortzónája, és csak úgy tud létezni, csak úgy tudja a napját elkezdeni, ha tiszta erőből gyűlölheti, lenézheti, és megvetheti a vallásos embereket.

A vallásos magyar embereket.

Így pontos - vallásos magyar emberek -, mert Vágó úr azért nem olyan bátor fiú, hogy az afgánok, a törökök, vagy az irakiak vallásán gúnyolódjon. Ha ugyanis Mohamed prófétát próbálná hasonló módszerekkel nevetségessé tenni, akkor könnyen úgy járhatna, mint a Charlie Hebdo szerkesztősége. Ezt pontosan tudja a Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságának legújabb és legképességesebb tagja, ezért marad inkább a magyarok és a keresztények gyalázásánál. Az a biztonságos, ráadásul egy szűk környezetben még szavazatokat is hoz.

De nézzük a Vágó oldaláról kifejtett második kövünket. Ez a frissebb, ropogósabb.

A Gyurcsány iránt gyengéd érzelmeket tápláló Vágó a napokban egy Szent István szoborról készített képet tett ki a Facebook oldalára. Ami eleve gyanakvásra adhat okot.

Vágó és Szent István? Hm..

Természetesen nem arról van szó, hogy a DK-s politikus nem tudta magában tartani, államalapító Szent István királyunk iránt felbuzgó szeretetét és tiszteletét.

Ugyan.

Pisti egy olyan képet tartott megosztásra érdemesnek, ahol a szobrot egy olyan lehetetlen szögből sikerült valakinek - valószínűleg egy DK-s szekta tagnak - lefényképeznie, amin Szent István - elnézést, de - pénisznek tűnik.

Bravó!

Vágó és alkalmi művészünk anyukája egészen biztosan büszke a képet elkészítő fotográfusra.

Abban mondanom sem kell nincsen semmi meglepő, hogy Vágóék haveri társaságában változatlanul szeretnek Szent Istvánon heherészni, hisz a DK amolyan szoci retrópárt, ahol a mai napig könnyes nosztalgiával gondolnak a korai kilencvenes évek vadkapitalista komcsijainak tetemcafatozására és micisapkázására, de ezekben a Gréczy testnedveitől áztatott időkben egy DK-s politikusnak nem biztos, hogy a legszerencsésebb dolog férfi nemi szerves poénokkal indítania az unalmas kedd reggeleit.

Persze értem én, hogy Grézy volt pártjában még Szent Istvánról is csak egy f.sz jut a tagok eszébe, de az ilyen jellegű fixációk nem tartoznak a nagy nyilvánosságra, ráadásul gondoljunk csak bele, hogy a nagy közös színes, szélesvásznú ellenzéki listáról és Fidesztelenített polgári Magyarországról álmodozó Pálinkások, Lukácsi Katik, és Jakab Péterek milyen ideges vakarózásba és fészkelődésbe kezdhetnek minden egyes újabb, Vágó féle keresztény-gyalázó poszt megjelenésekor.

A Magyar Hang komplett szerkesztőségéről nem is beszélve.

Vágó István mindenesetre szívből köszöni, hogy a Jobbik támogatta az önkormányzati választáson.

Apáti Bence -]]> www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (662) Titkok és talányok (12) Sport (729) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (6) Egészség (50) Mondom a magamét (5584) Történelem (14) Tereb (138) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Heti lámpás (255) Gasztronómia (539) Politika (1578) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Mozaik (83) Nagyvilág (1458) Mozi világ (440) Kultúra (6) Életmód (1) Jobbegyenes (2115)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>