Ma 2022 augusztus 18. Ilona napja van. Holnap Huba napja lesz.
Vadai hülyének nézi a népszavazáson részt vevő magyarokat

Vadai hülyének nézi a népszavazáson részt vevő magyarokat

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez a nő nem normális!

Felháborító, hogy a Gyurcsány-párt képviselője, Vadai Ágnes hülyének nézi azokat a magyar embereket, akik részt vesznek majd a gyermekvédelmi népszavazáson – reagált a Fidesz közleményében a DK alelnökének javaslatára. Vadai Ágnes csütörtökön ]]>közösségi oldalán]]> arra buzdította a kormánypártot, hogy támogassák azt a törvényjavaslatát, amely pedofil-bűncselekmények kiderítését célzó vizsgálatot követel a katolikus egyháztól.

„Gyurcsányékat nem érdekli a magyar emberek véleménye, mert a baloldal most is első szóra kiszolgálná a brüsszeli követeléseket és módosítaná a gyermekvédelmi törvényt. Beengednék az óvodákba, iskolákba az LMBTQ-aktivistákat és a szexuális propagandát”

– írta a nagyobbik kormánypárt, hozzátéve: a Fidesz–KDNP továbbra is kiáll a gyermekvédelmi törvény mellett és támogatja az erről szóló népszavazást is.

Korábban ]]>lapunk beszámolt róla]]>: Vadai Ágnes azt szorgalmazza, hogy a gyermekvédelmi törvény hatályba lépését követő tizenöt napon belül a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a katolikus egyházon belül indítson átfogó belső vizsgálatot a pedofil-bűncselekmények kiderítésére. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője és Nacsa Lőrinc, a KDNP szóvivője azonban rámutatott:

nincs olyan, hogy papi pedofília, ahogy olyan sincs, hogy mérnöki vagy politikusi pedofília, ugyanis mindenkire a törvény legteljesebb szigorával kell lesújtani.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Életmód (1) Egészség (50) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2388) Történelem (15) Autómánia (61) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Sport (729) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6251) Tereb (142) Nagyvilág (1464) Belföld (8) Politika (1581) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>