Ma 2022 január 20. Fábián, Sebestyén napja van. Holnap Ágnes napja lesz.
Ujhelyi: Gyurcsány Ferenc nem mondott igazat!

Ujhelyi: Gyurcsány Ferenc nem mondott igazat!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ujhelyi István hazugsággal vádolja Gyurcsány Ferencet. Ismét jól alakul az ellenzéki összefogás.

Hogy mit kifogásol Ujhelyi István, az teszi igazán bohózatszerűvé a legújabb ellenzéki purparlét:

Feri! Értem, hogy a DK-t próbálod pozicionálni, de kérlek ezt ne az én káromra elkövetett csúsztatással tedd! Az ATV ma esti műsorában a 7-es cikkelyes eljárás kapcsán szó szerint azt mondtad, hogy »szépen teljesített Ujhelyi Pista itt a végén ebben az ügyben, de egy évvel ezelőtt azt sem szavazta meg, hogy legyen Sargentini-jelentés.«”

Ujhelyi tehát önérzetesen kikéri magának, hogy a jó Ferenc elvitatja hazaárulói – az ő szótára szerint honvédő érdemeit. Ujhelyi némi visszafogott önméltatás után azt is bevallja, ez szerfelett rosszul esik neki:

Azt senki nem vonja kétségbe, hogy ne én lennék az egyik legharciasabb európai parlamenti képviselő, aki egyszerre védi a magyar érdekeket és az európai értékeket. Ezért különösen rosszul esik, ha ilyen súlyosat tévedsz. Tavaly, 2017. május 17.-én igennel szavaztam a jelentés elkészítésére, a folyamat megindítására és még közleményben is figyelmeztettem a várható következményekre.

Ujhelyi értékelése szerint Gyurcsány inkorrekt lépése valójában már az EP-kampány része, de ellenfélként maga helyett ő inkább Orbán Viktort ajánlja a DK harcias vezérének figyelmébe.

EN

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (256) Tereb (139) Szépségápolás (15) Sport (729) Történelem (14) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (509) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1579) Tv fotel (65) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (6) Egészség (50) Vetítő (30) Nagyvilág (1464) Autómánia (61) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2202) Mondom a magamét (5828) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Gazdaság (663)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>