Ma 2021 december 08. Mária napja van. Holnap Natália napja lesz.
Újabb kamukép, újabb lebukás a baloldalon

Újabb kamukép, újabb lebukás a baloldalon

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez felháborító!

Újabb kamukép, újabb lebukás. Így működik az újabban újságírókat alpári módon sértegető Szabó Tímea facebookos álhírgyára – hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára annak kapcsán, hogy a Párbeszéd frakcióvezetője egy feltehetően átszerkesztett képpel akarta azt a látszatot kelteni, hogy a kormány érzéketlen lenne a hajléktalanok iránt.

Rétvári Bence szerint Szabó Tímea most egy 2013. március 25-én Karen Bleier által Washingtonban készült képet mutat be úgy, mintha az itthon készült kép lenne egy hóban fagyoskodó hajléktalan emberről, a kép egyes elemeit pedig, amelyek arról árulkodnak, hogy nem idehaza járunk, nemes egyszerűséggel levágták a képről. 

A washingtonival szemben a magyar valóság  azonban az – hangsúlyozta –, hogy 

minden korábbinál magasabbra emeltük a hajléktalanellátás támogatását, bevezettük a vörös kódot, és olyan többletkapacitásokat hoztunk létre, amelyek révén az elmúlt években a leghidegebb napokon is voltak szabad helyek a hajléktalanszállásokon, sose érte el a telítettség országosan a 100 százalékot 

– rögzítette a politikus. 

Rétvári Bence végül megjegyezte: Szabó Tímea haladó baloldali hagyományt követ, hiszen nemcsak a „történelmi nagyok” vágtak le később szereplőket korábbi fekete-fehér csoportképekről, de Korózs Lajos is hamisított videót és statisztikát, Schmuck Erzsébet pedig egy Moszkva melletti kórház képével akarta illusztrálni a magyar szociális otthonok állapotait – emlékeztetett. 

Borítókép: Szabó Tímea (Fotó: Kovács Attila)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (663) Mondom a magamét (5741) Sport (729) Kultúra (6) Autómánia (61) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2167) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (509) Mozaik (83) Nagyvilág (1463) Politika (1578) Tereb (138) Életmód (1) Belföld (6) Egészség (50) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Heti lámpás (255) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>