Ma 2019 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Tisztelt Sargentini Asszony!

Tisztelt Sargentini Asszony!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tudom én, hogy nem tud magyarul...

Tudom én, hogy nem tud magyarul, de mivel ez akkor sem érdekelte, amikor roppant mélyreható vizsgálatát elvégezte a magyar demokrácia állapotát illetően, így bátorkodom ezt jómagam is leszarni.

Arról van szó, hogy megszólalt a mostani tüntetések ügyében, és már csak az Ön megszólalására vártunk, mert hiányzott a kollekcióból. A többi ismerős arcot már mind láttuk, de Ön végre kellő súlyt ad az igazságunknak: mégpedig annak, hogy mindig pontosan ugyanaz a banda szeretne itt felfordulást, és még ha néha – kínkeservesen – fel is tudnak vonultatni néhány új arcot, a megbízó mindig ugyanaz.

Eltekintenék attól a ténytől, hogy Ön hazudozik – fizetés nélküli túlórákról ír –, mert Ön és az Önhöz hasonlók mindig hazudoznak. Ami viszont érdekesebb, az az, hogy kiemelte: Orbán nem akarja beengedni a migránsokat. Nocsak! Eddig amikor a magyar kormány azt mondta, hogy Magyarország elítélése a bevándorláspártiak bosszúja, azzal védekezett, hogy ennek semmi köze a bevándorlás témájához. Akkor miért kifogásolja azt, hogy egy szuverén ország miniszterelnöke nem akar bevándorlókat? Nem is szólva arról, hogy ezt a miniszterelnököt ebbéli döntésében nemegyszer erősítették meg a magyar választópolgárok.

Amikor konkrét ügyekre kéne rátérni, Ön és az Önhöz hasonlók mindig azt mondják, „rendszerszintű“ a demokrácia problémája Magyarországon. Ez egy meglehetősen silány eszköz az Önhöz hasonló karrierista és meglehetősen buta ideológusok tárházában arra az esetre, amikor a fellegekben való brüsszelita sétából vissza kéne térni a földre.

Ön a „rendszerszintű“ probléma, mert megjelenít mindent, ami hibádzik a mai kontraszelektált brüsszelita elitben. Hazug, képmutató nímandok a kádertemető kényelmében, akik egy magyarországi tüntetéssorozat miatt azonnal fölújítanák a szívüknek oly kedves kommunista kirakatpereket, miközben egy szavuk sincs arra, hogy Brüsszelben ütik-vágják a bevándorlásellenes tüntetőket. (Idehaza meg épphogy forró kakaóval nem kínálják meg őket a rendőrök, miközben a tüntetők dobálják őket.) A saját visszataszítóan ocsmány üvegpalotáikban a Mos Eisley-n talán elhitetik a többi buboréklakóval, hogy itt katasztrófa történik, azonban sajnálatos módon a magyar emberek többsége teljesen tisztában van vele, hogy a műsor csak pályázati anyag a Csicska-Majdan Meryl Streep címére. A trash-reality műfajban eddig viszonylag gyenge alakítások egészen jó közepessé váltak, így a filmalap minden bizonnyal megfontol egy válogatást. Vitamin Áky hattyúhalála után Leslie Crow is vérszemet kapott, megpróbálta eljátszani, hogy agyba-főbe verték, csontjai törtek, majd az orvosi vizsgálat megállapította, hogy ez, kérem, lófasz esti fénnyel.

Az előadás producere volt a függetlenobjektív média, amely demonstrálva függetlenségét és objektivitását, az elcsöppenésig lelkendezve próbálta feltupírozni a pancserforradalmat.

Ám ahhoz, hogy ezt megértse, valami kapcsolat kéne a létező választópolgárokkal. Akkor talán azt is megértené, miért tüntetnek a bevándorlás ellen Brüsszelben.

Azt pedig mi értjük, hogy arról miért hallgat.

Önök a választókra nem úgy tekintenek, mint akiktől a felhatalmazásukat kapják, hanem mint elhárítandó akadályokra. Azért szokták szavaztatás esetén is azt a módszert alkalmazni, hogy „ha hatos, én nyertem, ha 1-5, újra dobhatsz“.

A múltkor nehezményezte, hogy nem jöhet ide nyaralni, mert nem látjuk szívesen. Nos, tényleg nem látjuk szívesen, de ha mégis itt nyaralna, illedelmesen leszarnánk. De ugyan miért akarná egy ilyen borzalmas diktatúrában eltölteni a vakációját? Ruccanjon ki az egzotikus Molenbeekbe, mártózzon meg a kulturális sokszínűségben, majd lelkendezzen róla tweetekben a zöld-komcsi cimboráinak.

És már csak az maradt, hogy valami szépet is kívánjak.

Boldog karácsonyt!

Őszinte híve,

MG

Megadja Gábor - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (1544) Tereb (125) Történelem (4) Egészség (50) Flag gondolja (32) Életmód (1) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Heti lámpás (207) Politika (1571) Belföld (5) Mondom a magamét (3708) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (464) Kultúra (4) Mozaik (6) Sport (727) Vetítő (37) Nagyvilág (1385) Gazdaság (612)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>