Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Thürmer Gyula: Orbán Viktor bölcsebb az összes nyugat-európai politikusnál

Thürmer Gyula: Orbán Viktor bölcsebb az összes nyugat-európai politikusnál

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Köszönjük Gyuszi bácsi!

A liberalizmus céljai ugyanazok, mint a fasizmusé: totálisan fel akarja számolni ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttük, amilyen sohasem volt. Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak – nyilatkozta a Vasárnap.hu-nak Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, aki arra is kitért: egyes pártok jelentős politikai tőkét tudnak kovácsolni ezekből a mozgalmakból.

Thürmer Gyula szerint a kapitalizmus válságban van. A Munkáspárt elnöke a ]]>Vasárnap.hu portálnak úgy fogalmazott]]>: sokan nem látják be, hogy még most is a 2008-as válság sebeit nyögjük. A pártelnök arról is beszélt, hogy Magyarország és Lengyelország nemzeti keretek között kívánja megoldani a gondjaikat, de láthatóan ezt nem nagyon hagyják a két országnak.

– Amerikában és Nyugat-Európában sokan úgy gondolják, hogy a pénz és a tőke érdekei előtt minden akadályt meg kell szüntetni. Legyen az a család, a vallás, a nemzeti szokások, a nemzeti kormány, ezek mind a pénzbirodalom útjában állnak

– szögezte le Thürmer, aki a középosztály helyzetéről azt mondta: az ő érdekeiket nem képviselik a politikusaik, ezért stagnál vagy süllyed a középosztály. A Munkáspárt politikusa Amerikát hozta fel példaként, szerinte ott nem a mai szegényekkel és a rászorulókkal foglalkoznak, hanem azokkal, akiknek az ük-ük-üknagyapja rabszolga volt. Nem veszik észre azt sem, hogy sokan még ma is ugyanannak a rendszernek a szolgái. A politikus az elmúlt évek genderideológiáját is szóba hozta, szerinte ezt a liberális média fölkarolta és támogatja.

– Egyes pártok jelentős politikai tőkét tudnak kovácsolni ezekből a mozgalmakból, ettől azonban nem fognak megoldódni az alapproblémák, amelyeket a kapitalizmus mint rendszer hozott létre – mondta el véleményét Thürmer, aki a miniszterelnökről elismerően fogalmazott, szerinte Orbán Viktor bölcsebb, mint az összes nyugat-európai politikus együttvéve.

Thürmer Gyula a migráció kérdésére és Európa lehetséges összeomlására úgy reagált: bármilyen változás is történjen a jövőben, az Magyarországot is nyomban utoléri. A pártelnök szerint a liberalizmus céljai ugyanazok: totálisan fel akarja számolni az ellenfeleit, ennek érdekében félrevezeti és manipulálja az embereket. Olyannak mutatja be a világot előttük, amilyen sohasem volt. Előtérbe kerültek a különös genderideológiák és térdeplős mozgalmak.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Mondom a magamét (7244) Gazdaság (693) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2721) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Politika (1581) Heti lámpás (281) Sport (729) Belföld (10) Mozaik (83) Kultúra (6) Tv fotel (65) Életmód (1) Nézőpont (1) Egészség (50) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>