Ma 2022 augusztus 14. Marcell napja van. Holnap Mária napja lesz.
Szijjártó ismét földbe döngölte a CNN-t

Szijjártó ismét földbe döngölte a CNN-t

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)

Élőben próbálkoztak fogást találni az egyik legfelkészültebb miniszterünkön.

Szinte végig mosolyogta az interjút a kérdéseket meghallgatva Szijjártó Péter. A CNN-nél ugyanis rendre Christiane Amanpourra osztják a kinos szerepet, hogy féligazságokat és hazugságokat vegyítve próbáljon fogást keresni a magyar diplomácia vezetőjén. Miután a teljes fegyverzetét ellőtte, miután külügyminiszterünk többször pontosította, és még Zelenszkij bohóc videóját is bejátszotta, jött a finálé.

Azt a vádat(?) fogalmazta meg Amanpour, hogy az amerikai konzervatívok le szeretnék másolni a gonosz magyarországi illiberális demokráciát, majd feltette a kérdést, hogy hol van ebben a magyar konzervatívok szerepe?

Szijjártó ezt olyan elegánsan, nyugodtan és mosolyogva tette helyre, hogy a már nem fiatal Amanpur asszony alig kapott levegőt. Elmondta neki, hogy Magyarország egy kevesebb mint tízmilliós ország, és mint ilyen, már maga a kérdés is megtisztelő, hogy szerepe lehet az amerikai választásban. Annyit még elárult, hogy szoros kapcsolatban állnak a republikánusokkal. Miutan Amanpour levegőhöz jutott, rákérdezett, hogy illiberális szuperhatalomról álmodik-e a magyar kormány, amire jött a csattanós replika.

"Ha ez a kérdés arra vonatkozott, hogy a republikánusoknak szurkolunk-e, a válasz igen."

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (513) Tv fotel (65) Gazdaság (667) Szépségápolás (15) Életmód (1) Jobbegyenes (2383) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Sport (729) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6241) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Belföld (8) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>