Ma 2022 október 07. Amália napja van. Holnap Koppány napja lesz.
Szegény Gyurcsány már Orbán politikáját is lemásolná a hatalomért

Szegény Gyurcsány már Orbán politikáját is lemásolná a hatalomért

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Legfrissebb bejegyzését olvasva szinte biztos, hogy Gyurcsánynak megnyomta a fejét a meleg.

Azt írja ugyanis, hogy „Olyan kormányunk lesz, amelyik vigyáz ránk. Emberekre, családokra, hazára!” Talán a meleg miatt nem tűnhet fel neki, hogy nem lesz, hanem van. Igen, nekünk tényleg olyan kormányunk van, amelyik vigyáz ránk.

Gyurcsány azt mondja, „Minden kormány legfontosabb kötelessége vigyázni az emberekre, vigyázni az országra.” Ez így van.

Csak kérdem, hogy a szemkilövetés, a kardlapoztatás, a rendőrroham vezérlése, a nemzeti vagyon elkótyavetyélése, a migránsok befogadásának támogatása, a rasszista, antiszemita szélsőjobbal való összefogás, Brüsszel magyarellenes fellépésének ezerrel való támogatása, az országnak járó uniós pénzek utalása elleni kemény és következetes lobbizás, a háborúpártiság is szinonimája a magyar nyelvben annak, hogy valaki vigyáz az emberekre, az országára?

Miért mond Gyurcsány olyanokat, amelyeket az emberek eleve nem hisznek el neki? Miért gondolja azt, hogy ha felmondja Orbán Viktor politikájának alappilléreit, s hozzáteszi, hogy ő is ezt akarja csinálni, akkor hipp-hopp, már be is veszik tőle az emberek? Miért gondolja azt, hogy a hazudozást, az emberek rovására elkövetett „trükkök százait” egy szempillantás alatt el lehet felejteni, csak mert Gyurcsány Ferinek most olyanja van, hogy szépen akar beszélni az emberekkel?

Nem, kedves Ferenc! Te tudod a legjobban – a tegeződést te ajánlottad számtalanszor a magyaroknak –, hogy a szándékaid helyett most is csak az érdekeid hangja hallatszik ki belőled. Mert az élet számtalanszor az orrod alá dörgölte, hogy mi kell a magyarnak. S azt is, hogy mi nem kell. A Te kínálatod például egyáltalán nem. Főleg, ha a gátlástalan aljasság még egy ilyen magyarsimogató szövegben is tetten érhető. A megfelelési üzenet a brüsszeli, amerikai gazdáidnak a migránsok puszilgatásáról. Ebből látszik, hogy sajnos nem a nagy meleg nyomott meg. Nagyon is tiszta fejjel írtad a bejegyzést.

„Nem kérdezi, hogy ki vagy, csak vigyáz rád. Mert ez a dolga” – mondod. Aki ezáltal az egész magyar történelmet képes vagy egy mozdulattal odadobni – a neomarxistává züllött, a genderista halálba tartó – Nyugat érdekeinek felemelt kezekkel történő, feltétlen kiszolgálására. Igen, hasonló a hasonlónak örül.

Azt, hogy (nyilván erre) „készülünk”, már mondtad egy párszor.

De nyilván sejted, hogy a magyarok szintén készülnek. Ők is résen vannak.

Ők azonban tényleg a hazájukért küzdenek.

Te meg csak a fizetségért, Júdás harminc ezüstpénzéért.

Horváth K. József - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Mozaik (83) Gazdaság (667) Életmód (1) Tv fotel (65) Tereb (142) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Irodalmi kávéház (514) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Nagyvilág (1464) Flag gondolja (33) Politika (1581) Vetítő (30) Egészség (50) Mondom a magamét (6355) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Történelem (15) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2435) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>