Ma 2021 szeptember 21. Máté, Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
Súlyos hazugság mérgezi a netet Mészáros Lőrincről

Súlyos hazugság mérgezi a netet Mészáros Lőrincről

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Kiadós kacsát röptetett fel ma a Blikk: Lopez mégsem jön Várkonyi Andrea esküvőjére.

Kiadós kacsát röptetett fel ma a Blikk, azt állítva, hogy jó eséllyel Jennifer Lopez érkezik Várkonyi Andrea esküvőjére. A hírből egy szó sem igaz. FAKE NEWS! – olvasható a Ripost cikkében.

Ezt maga az érintett, Várkonyi Andrea cáfolta tételesen és egyértelműen a saját Facebook- és Instagram-oldalán.

A légből kapott kamuhírt „természetesen” azonnal átvette a 444 nevű, Soros György tulajdonában lévő portál, csakúgy, mint a valaha szebb napokat látott Népszava. Már azt is „tudták”, hogy a kitaláció mennyibe fog kerülni, hány száz milliót vág majd zsebre a világsztár Magyarországon.

Természetesen az offshore-király Varga Zoltán háziorgánuma, a 24.hu és persze a HVG is mindenféle ellenőrzés nélkül azonnal terjeszteni kezdte a kitalációt.

Magától értetődő módon csatlakozott a hazugságot terjesztő kórushoz az áfacsaló Czeglédy Csaba érdekkörébe tartozó Nyugat.hu és az Index is. Nagy kérdés, hogy ezek a magukra olyan kényes orgánumok most lehozzák-e az egyértelmű cáfolatot is. Mindenekelőtt a kamuhír kitalálója, a Ringier–Axel–Springer tulajdonban álló Blikk – olvasható a Ripost ]]>cikkében]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (138) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1458) Mondom a magamét (5584) Irodalmi kávéház (505) Gasztronómia (539) Politika (1578) Belföld (6) Mozi világ (440) Egészség (50) Kultúra (6) Vetítő (30) Autómánia (61) Gazdaság (662) Tv fotel (65) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (255) Flag gondolja (33) Sport (729) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2115)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>