Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagy dobásra készüla Fidesz!

Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címen indít aláírásgyűjtést a Fidesz-KDNP szeptember elsejétől. A petíció célja, hogy a kormánypártok emlékeztessék az embereket: az ellenzéki összefogás mögött az a Gyurcsány Ferenc áll, aki a 2002-2010 közötti szocialista kormányzati időszak hosszabb részében kormányozta és csődbe vitte Magyarországot ­– mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A politikus kiemelte: a baloldal annak ellenére erőlteti Karácsony Gergely személyét, hogy a főpolgármester eddigi városvezetői munkájából csupán a forgalmi dugókat, a város egyre koszosabb közállapotait, az elgazosodott zöld felületeket és az eszkalálódó hajléktalan helyzetet említhetjük referenciaként. Kocsis Máté rámutatott: Budapest városházának összetételéből és a városvezetők személyéből is egyértelműen látszik, hogy Gyurcsány Ferenc áll a főpolgármester mögött. – Kocsis Máté szerint mindegy, hogy Karácsony Gergely, Dobrev Klára vagy Jakab Péter indul a baloldal miniszterelnök-jelöltjeként 2022-ben, valójában Gyurácsny Ferenccel állunk szemben – fogalmazott.

Mint ismert: legutóbb a japán Nikkei, vezető gazdasági lap, a világ 120 országát összehasonlító elemzése tette Magyarországot a 3. helyre a Covid okozta gazdasági válság kezelésében. Az első két helyen Kínai és Új-Zéland végzett.

A Fidesz frakcióvezetője arra a riporteri gondolatra is reagált, hogy a magyar baloldal komoly politikai támogatást kap az Európai Uniótól, amely a Magyarországgal szemben folyó eljárásokban és vitákban rendre megnyilvánul. Kocsis Máté elmondta: folyamatos uniós vitákra számítanak az országgyűlési választásokig. Az afganisztáni helyzet kapcsán úgy fogalmazott: a migrációs kérdésekben Magyarország továbbra sem hajlandó elfogadni a kvótajavaslatokat, amelyek újra felerősödtek.

]]>www.magyarnemzet.hu]]> - Forrás: Kossuth Rádió

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (664) Belföld (6) Autómánia (61) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Heti lámpás (259) Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6082) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Politika (1581) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2313) Egészség (50) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>