Ma 2022 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Spöttle: Megérdemlik a sorsukat a terroristák

Spöttle: Megérdemlik a sorsukat a terroristák

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
Kemény szavak!

Egyre több dzsihadista tér vissza Európába, egyiküket, egy belga származású szélsőségest a belga kormányfő nemkívánatos személynek minősített, és elzárkóznak a vele való tárgyalás elől. Németországban viszont egyelőre nem tesznek hasonló lépéseket, csak az biztos, hogy egyre több a terroristagyanús személyek elleni eljárások.

A belga terrorista felajánlotta információit az Iszlám Állammal kapcsolatban, miután Irakban kötél általi halálra ítélték – többek közt azért, mert gyerekeket képezett ki gyilkolásra – de Brüsszel belga része egyelőre elzárkózik a vele való tárgyalástól – ismertette Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő az M1 hétfő

Ugyanis ilyen esetben – folytatta – az iraki vagy szíriai hatóságok eltekinthetnek az uniós ország állampolgárságától, ezért az uniós országok megpróbálhatják elérni, hogy a halálbüntetés helyett életfogytiglani büntetés kapjanak az uniós országban. Németországban jelenleg 25 év az életfogytiglani büntetés, csak sorozatgyilkosok számára van tényleges életfogytiglan, de Spöttle szerint a terroristák akár sorozatgyilkosoknak is számíthatnak, hiszen több emberen követhették el a kegyetlenebbnél kegyetlenebb gyilkosságaikat.

Mint elmondta, nagyon nehéz egyébként a közel-keleti országokból információkat szerezni, de szerinte azok, akik az Iszlám Állam soraiban harcoltak, megérdemlik a sorsukat.

A németországi no-go zónákkal kapcsolatban elmondta: Hamburg, Berlin és Frankfurt nagyon veszélyes városok lettek, különösen a muszlimok által lakott kerületei. Mint hozzátette: Bajorország az egyetlen tartomány, ahol egyébként ilyen no-go zónák nincsenek.

hirado.hu - M1 Ma Este

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2380) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6236) Vetítő (30) Mozaik (83) Életmód (1) Tereb (141) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Mozi világ (440) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Politika (1581) Gazdaság (667) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tv fotel (65) Nagyvilág (1464) Egészség (50) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Belföld (8) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>