Ma 2023 február 07. Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka napja lesz.
Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

Soros-szervezetekből érkezik a német külügyminisztérium amerikai államtitkára

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Senkit nem zavar, hogy amerikai állampolgár Jennifer Morgan, hiszen állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

A német külügyminisztérium államtitkárjaként folytathatja pályafutását Jennifer Morgan, a Greenpeace nemzetközi környezetvédelmi szervezet amerikai vezetője – jelentették kedden német hírportálok.

A Zöldek pártjához tartozó külügyminiszter, Annalena Baerbock terve szerint Jennifer Morgan első lépésként a nemzetközi klímapolitika területét irányító miniszteri megbízott lesz, majd kinevezik a tárca államtitkárának.

Jennifer Morgan azért lesz egyelőre miniszteri megbízott, mert amerikai állampolgár. De láthatóan ez senkit nem zavar, hiszen

megjegyezték, állampolgársági kérvényét már benyújtotta.

A]]> Greenpeace honlapján]]> található pár soros életrajzából kiderül, hogy Morgan több szervezetnél is dolgozott vezető beosztásban.

2016 áprilisában vette át a Greenpeace International vezetését. Korábban a World Resources Institute éghajlati programjának globális igazgatója volt. A klímaaktivista nagy szervezeteknél nagy létszámú csapatokat vezetett, további munkahelyei közé tartozott a Worldwide Fund for Nature, a Climate Action Network és az E3G.

Kis kutatómunkával kiderül, hogy a felsorolt szervezetek közül több is Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns pénzügyi támogatását élvezi.

Itt is van rögtön a World Resources Institute.

A Nyílt Társadalom Alapítványok (OSF) ]]>honlapja szerint]]> 2016 és 2019 között több mint 1 millió dollárt kapott.

A Climate Action Network (CAN) 130 ország 1300 NGO-ját foglalja magába. A Soros-alapítvány ]]>adatbázisa szerint]]> a CAN 2020-ban 150 ezer dollárt kapott, a „klímaigazságosság” elősegítése érdekében. Nem mellesleg a szervezetet egy bizonyos

Az E3G szintén klímaügyekkel foglalkozik, 2020-ban 200 ezer ]]>Soros-dollárt tudott szerezni.]]>

Jól látszik tehát, hogy a globális elit már a látszatra sem ad.

A helyzetet legjobban Schiffer András foglalta össze.

Németországban egy amerikai állampolgárt jelölnek külügyi államtitkárnak. Elvileg egy olyan személynek kéne érvényesítenie a német érdeket a globális színpadon, aki amúgy nem tagja a német politikai közösségnek. Ízelítő a „szép új világból”, ahol a globális hálózatok elnyelik a demokratikus nemzetállamokat”

– fogalmazott a Facebook-oldalán.

]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (516) Történelem (15) Gazdaság (675) Nagyvilág (1305) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Jobbegyenes (2541) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Egészség (50) Autómánia (61) Tereb (142) Mondom a magamét (6601) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Belföld (8) Politika (1581) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>