Ma 2021 március 08. Zoltán napja van. Holnap Franciska, Fanni napja lesz.
Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté

Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Következményekért kiált az ellenzék aljas brüsszeli magatartása.

Sok ember szívéből beszélt Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, amikor Molnár Csaba DK-s EP képviselő Orbán Viktorhoz írt gusztustalan levelére Facebook-oldalán válaszolt. Ebben kilátásba helyezte, hogy miután az ellenzéki képviselők nem támogatták a magyar választók által Brüsszelbe küldött fideszes képviselők megválasztását az Európai Parlament szakbizottsági tisztségeire, magatartásuk következményeket vonhat maga után. Jelezte, könnyen lehet, hogy a Fidesz-frakció ezek után nem fogja támogatni, hogy bevándorláspárti politikusok fontos pozíciókat tölthessenek be a magyar parlamentben.

„Ez esetben viszont Varju László nem lenne a költségvetési bizottság elnöke, Vadai Ágnes nem alelnökölhetné a honvédelmi és rendészeti bizottságot, Oláh Lajos pedig az európai ügyek bizottságában nem töltené be ezt a posztot” – írta Kocsis. Emlékeztetve az olvasókat, hogy „Nem őriz a politikai emlékezet az elmúlt évtizedekből példát arra – sem a magyar, sem az európai parlament történetében –, hogy a megszerzett mandátumok arányában betölthető parlamenti tisztségek elosztásánál a képviselőcsoportok egymás ellen szavaztak volna. (…) Ki kell mondanunk: az első pillanatban megkezdték Brüsszelben az áskálódást saját hazájuk ellen. Ismét bebizonyosodott, Önök számára a bevándorláspártiság jóval előbbre való, mint a magyar érdek. A magyar érdek ugyanis az lenne, hogy minél több szakbizottsági tisztséget magyarok tölthessenek be.”

A jellemtelenségből és aljasságból mindig jelesre vizsgázó DK a hozzá közel álló Nyugati Fény portálon keresztül sunyi valótlansággal próbálta hitelteleníteni Kocsis Máté szavait. Mondván, Kocsis hazudott akkor, amikor arról írt, idézem ismét: „Nem őriz a politikai emlékezet az elmúlt évtizedekből példát arra, hogy (…) a megszerzett mandátumok arányában betölthető parlamenti tisztségek elosztásánál a képviselőcsoportok egymás ellen szavaztak volna.” Ezután azt írják, hogy a Fidesz nem támogatta Andor László biztosi jelölését.

Ezzel csak az a baj, hogy Andor László soha nem volt EP képviselő, így be sem tölthetett semmiféle parlamenti tisztséget, azaz a fideszes parlamenti képviselők soha nem szavazhattak ellene. Andor László az Európai Bizottság biztosa volt, ami ebből a szempontból egy másik kávéház.

Kocsis Máté tehát teljesen igazat írt, érzékeltetve a magyarok jelentős részének igazság utáni vágyát, ami azt jelenti, hogy ezzel az ellenzékkel szemben nincs helye semmiféle nagyvonalúskodásnak, toleranciának. Ha ők ilyen arcátlan módon szembe mentek a magyar választók akaratával, akkor semmi nem indokolja, hogy a választáson kétharmados felhatalmazást elnyert Fidesz elnéző módon viselkedjen.

Orbán Viktor rádióinterjújában a témával kapcsolatban kifejtette: Jobboldali ökölszabály, hogy „a hazával nem szabad szembefordulni csak azért, hogy ártsunk a rivális pártnak. A baloldalon meg az a szabály, hogy a jobboldal gyengítéséért még az sem nagy ár, hogy közben ártanak Magyarországnak.”

Szabály ide, szabály oda, a magyarok sokmilliós tábora szerint az ellenzék internacionalista, nemzetellenes arcátlansága ezúttal már túlment minden határon. Épp ezért örömmel fogadná, ha magatartásuknak következményei volnának.    

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Egészség (50) Mondom a magamét (5147) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (1976) Vetítő (37) Mozaik (83) Tereb (140) Belföld (6) Történelem (14) Nagyvilág (1454) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Életmód (1) Politika (1577) Irodalmi kávéház (505) Sport (729) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (171) Heti lámpás (252) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>