Ma 2020 szeptember 26. Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.
Sinead O'Connor: "undorítóak a fehér, nem muzulmán emberek"

Sinead O'Connor: "undorítóak a fehér, nem muzulmán emberek"

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak, hogy tudjuk kivel is állunk szemben!

A "Nothing Compares 2 U" című szám sztárelőadója nemcsak áttért az iszlám vallásra, hanem olyan kirekesztő, fehérgyűlölő posztokat ír, miszerint undorítónak tartja a fehér, nem muszlim embereket.

Korábban megírtuk, a '90-es évek toplistás ír énekese, Sinead O'Connor nemrég azzal sokkolta a világot, hogy keresztény vallását hátrahagyva az iszlám felé fordult. Minderről egy meghökkentő videót töltött fel a Twitterre, amelyben elmondta: hamarosan hidzsábot fog viselni, a videó végén pedig egy imát is elmondott Allah dicsőségére. Az ír popikon még a nevét is megváltoztatta: Sinead O'Connorról Shuhada' Davittra.

Azonban nagyon úgy tűnik, ez csupán a jéghegy csúcsa.
 

Ugyanis a legfrissebb sajtóértesülések ]]>szerint ]]>O'Connor a Twitteren arról posztolt, hogy mennyire undorítónak találja a fehér embereket, amely az iszlám szóhasználatában gyakran a kafírok szinonimájaként, azaz a nem muzulmánok gyűjtőneveként is funkcionál. Mint írta,

nem gondoltam volna, hogy képes leszek ilyesfajta rasszizmust átélni a lelkemben, de soha többé nem akarok egyetlen percet sem fehér emberekkel (ha így nevezik a nem muszlimokat) együtt tölteni. Ugyanis undorítóak."

A vállalhatatlanul kirekesztő és fajgyűlölő kijelentését követően a mentális gondokkal küszködő énekes valószínűsíthetően a helyzet enyhítésének érdekében inkább megpróbálta az amerikai elnökre, Donald Trumpra terelni a beszélgetést. Érvelése szerint, ha Trump rasszista kijelentéseit eltűri a Twitter, akkor az ő véleményét is el kell bírnia.

Sümeghi Lóránt - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Sport (729) Mondom a magamét (4814) Belföld (5) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (171) Tereb (140) Irodalmi kávéház (490) Autómánia (61) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1452) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (243) Mozaik (83) Egészség (50) Jobbegyenes (1854) Vetítő (37) Életmód (1) Gazdaság (652) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>