Ma 2022 július 07. Apollónia napja van. Holnap Ellák napja lesz.
Salvini ismét odacsördített

Salvini ismét odacsördített

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Retteghetnek a libsik!

A június 2-i nemzeti ünnepen Olaszország közös újraindulásáért hirdetett utcai megmozdulást Matteo Salvini, a Liga vezetője – közölte a párt péntek este.

Az Együtt induljunk újra, az olaszok büszkeségéért elnevezésű demonstráció a közös ünneplést szolgálja az olasz köztársaság nemzeti ünnepén.

Másrészt a megmozdulással a Salvini vezette Liga Olaszországnak a római kormány irányvonalától eltérő politikai és gazdasági újraindulását akarja hirdetni, amelyben az „olaszok az elsők” – olvasható az eseményt hirdető plakátokon.

A jobboldali, ellenzéki Liga már a járvány heteiben bejelentette, hogy amint lehet, tömegdemonstrációval kíván tiltakozni a Giuseppe Conte vezette Öt Csillag Mozgalom (M5S) és baloldali Demokrata Párt (PD) közös kormányának intézkedései ellen, a koronavírus járvány idején hozott és az ezt követő intézkedések miatt. 

A június 2-i megmozdulás az óvintézkedések betartásával, teljes biztonságban zajlik majd – hangoztatta a párt. Meg nem erősített információk szerint a helyszín az olasz főváros központi és egyik legnagyobb tere, a Velence tér lesz.

A pártzászlók nélküli demonstrációhoz elsőként a Liga szövetségese, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) csatlakozott Giorgia Meloni elnök vezetésével.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Kultúra (6) Mondom a magamét (6164) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Irodalmi kávéház (513) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Sport (729) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Gazdaság (665) Belföld (8) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Nagyvilág (1465) Jobbegyenes (2349) Politika (1581) Életmód (1) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>