Ma 2022 augusztus 13. Ipoly napja van. Holnap Marcell napja lesz.
Salvini ismét keményen beszólt

Salvini ismét keményen beszólt

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Remek!

A Soros-féle NGO hiába változtatta meg a hajó nevét, Olaszországban így sem köthetnek ki.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter a Twitteren fenyegette meg az Alan Kurdi nevű hajót, és közölte, hogy akik bevándorlókat akarnak Európába hozni, azok nem köthetnek ki Olaszország egyetlen kikötőjében sem.

A Soros György által támogatott NGO egyébként átnevezte a hajóját, a korábbi Sea Eye helyett most már Alan Kurdi néven fut, a tengerbe fulladt hároméves kisfiú neve után.

A névváltozás ellenére ugyanarról van szó: a német hajó Líbia partjainak környékén összeszedi a különböző, lélekvesztőkön útnak induló migránsokat, majd őket nem Afrikába viszik vissza, hanem Európába szállítják. Ezt életmentésnek nevezik.

Matteo Salvini már több ízben is kifejtette: nem hajlandó engedélyt adni arra, hogy hajókkal illegális bevándorlókat szállítsanak Olaszországba, ezért az olasz kikötőket lezáratta az ilyen hajók előtt. Ezúttal Twitteren jegyezte meg:

nem az első német hajó, ami bevándorlókkal indult el Olaszország felé. Ideje irányt változtatniuk, mert itt nem fognak kikötni."

A hajó legutóbb Mallorcán köthetett ki, most pedig Líbiából Olaszország felé indult el – ]]>írja]]> a Junge Freiheit.

Az elmúlt hónapokban Olaszország és Málta is szigorított a bevándorláspolitikáján, és a legtöbb esetben egyik országban sem köthetnek ki migránsokat szállító hajók.

Pörge Béla - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (260) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Történelem (15) Vetítő (30) Autómánia (61) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Sport (729) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2382) Egészség (50) Életmód (1) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (141) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (6240) Nagyvilág (1464) Irodalmi kávéház (513)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>