Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
scifiandris-660x330.jpg

RIP Bandi

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Mély fájdalommal veszünk tőled búcsút Bandi, amúgy meg kapd be.

Az egyetlen valamirevaló, épeszű ellenzéki pártvezér voltál, mi bírtuk a hisztieidet is, meg a slamposságodat. Különösen szerettünk azért, mert a lúzer baloldal, és különösen az egykori SZDSZ holdudvara nem talált hozzád utat, beintettél Bajnainak, és ezért simán lenácizott a balliberális értelmiség. Szinte már jobban utáltak az ostoba liberálisok, mint egy fajfideszes.


Szerettünk, mert nem voltál a nyuggerek kedvence, mi e tekintetben elhittük, hogy lám, lehet más a politika. Nem mentél nénisimogató látogatásokra, nem voltál a Blikk címlapján, nem udvaroltál a közmacáknak. Unikumot láttunk inni, meg meccset nézni is a Kertemben. A haverjaid még mindig kijárnak, pedig már bezárt.

Szerettünk, mert töretlenül kiálltál az elszámoltatás mellett, amikor a Fidesz a hangos ígéretei ellenére sem Gyurcsányt, sem Biszkut, sem a vörösiszap miatt mégegyszer Gyurcsányt, sem a sukoró miatt harmadszor is Gyurcsányt, sem Demszkyt, sem tulajdonképpen senkit sem tudott elszámoltatni, holott erre nagyobb szükségünk lett volna, mint egy felcsúti kisvasútra, amely nem tisztítja meg a közéletet.

Szerettünk, mert tét nélkül lehetett szavazni rátok, nem fenyegetett a veszély, hogy bármikor is kormányzati pozícióba kerülsz és megvalósítod a sokszor félkegyelműen balos programodat. És akkor már inkább ti, mint a Munkáspárt, akik hasonlóan hülyék, de mellé még undorítóak is.

Szerettünk, mert láthatóan nem élsz nagylábon, szereted a vitát, meg amit csinálsz. Hisztizel, meg pulykáskodsz, de olyan jó ez. Hiányozni fog ez a parlamentből, ahogy egy Torgyán, vagy egy Csurka felszólalás is hiányzik. Egyedül a Tarlós tolja a trollkodást, de más standup politkus nincs, aki azon morfondíroznia, ki mire élvez. Mondjuk ez nem épp a te stílusod.

Bírtunk, mert egyedüli ellenzéki pártként, a Jobbikot nem számítva, azért elvonszoltad magad a határon túliakhoz. Beszélgettél velük. Nem haltál bele, még rokonokat is találtál, az volt ám csak a meglepetés – párton beül, gondoljuk.

Szerettünk, mert kiálltál a zöld dolgokért, nem értettünk veled mindenben egyet, de azzal még inkább nem értünk egyet, hogy nincs minisztere a környezetvédelemnek.

Azt nyilatkoztad, nincs meg a szellemi háttér, és holdudvar. Tökéletesen megértjük, ahogy az általad hátrahagyott Széldettire tekintünk. Te ezt a pártot kivégezted, illetve kilépéseddel létrejött az Első Magyar Űr Párt.

Voltál annyira hiteles, hogy elhiggyük, nem fogsz koalícióra lépni a szocikkal. Most, hogy leléptél, az LMP-t simán bedatálja a PM vagy az Együtt. Mentek a levesbe, a drogosokhoz, vagy a hülyékhez.

Szóval Bandi, volt felelősséged, és pont mikor már kezdtél nevet szerezni a nyakasságoddal, akkor adtad fel. Örülhettél volna annak az 5 százaléknyi LMP-snek. Azt vártad volna, hogy a szocinyuggerek szavazzanak rátok? Magadat hánytad volna le. Mivel nem voltál nyuggerkedvenc, lassanként bevonzottad volna a politikából kiábrándult szavazókat. Igen, ehhez több idő kellett volna. Feladtad, meguntad, egyre megy…

Teljesen értelmetlen, hogy lemondtál, nem is értjük. Egyesek azt rebesgetik, Soros tehet az egészről, ő intézkedett, hogy legyen baloldali összefogás. De, ha menned kell, RIP Bandi!

Utóirat: Reméljük azért nem Londonba mész mosogatni, mint a többi csalódott értelmiségi…

]]>www.tutiblog.com]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1464) Mozaik (83) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6238) Jobbegyenes (2381) Flag gondolja (33) Sport (729) Politika (1581) Egészség (50) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Belföld (8) Autómánia (61) Gazdaság (667) Szépségápolás (15) Tereb (141) Életmód (1) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>