Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Puccsra készülő kommunisták

Puccsra készülő kommunisták

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Keményen bujtogat, Vörös Imre volt alkotmánybíró, a Magyar Tudományos Akadémia tagja.

Ismét puccsra bujtogat Vörös Imre volt alkotmánybíró, a Magyar Tudományos Akadémia tagja. (Akit ezért úgy kellene kivágni az Akadémiáról, hogy a lába se érje a földet.)

 

A bolsevik joggyilkos abból indul ki, hogy 2010-ben államcsíny történt Magyarországon. Valójában tizenegy évvel ezelőtt húsz tragikus, vagyonvesztést, gyorsuló nemzetfogyást és 1956 óta nem látott karhatalmista vérengzést hozó év után végre elkezdődött a valódi rendszerváltás. A magyarság utat vágott magának a nemzeti nagyság és a szabadság felé.

Ezen út egyik fontos lépése volt az 1949-es, 1989 óta csak toldozott-foltozott, saját preambuluma szerint is ideglenes sztálinista „alkotmány” hatályon kívül helyezése, és a szerves, történeti magyar alkotmányba beilleszkedő alaptörvény megalkotása.

Ez fáj ezeknek. Vörösnek és a vörösöknek.

Ezért uszít jogsértésre, puccsra a kiérdemesült jogtudor, nem először fejtegetve, hogy a külföldi zsoldban ártó hazafiatlan népfrontnak választási győzelme esetén a törvényeket (egyszóval: a demokráciát) lábbal tiporva önkényuralmat kell bevezetnie.

Ezt jelenti ugyanis az a sztálinista hagymáz, mely szerint bár az alaptörvényt csak kétharmados parlamenti többséggel lehet módosítani, a gyurcsányista moslékkoalíció hatalomba kerülve aggály nélkül semmisítse azt meg. Vörös szerint ez volna az alkotmányos rend helyreállítása.

Valójában ez az alkotmányos rend elleni nyílt uszítás. Nem a kommunista Vörös az egyetlen, aki erre bujtogatja a csőcseléket. Fleck Zoltán jogszociológus ugyanezt tette, amikor a jogállami felfüggesztését szorgalmazta a hazaáruló szélsőbaloldali népfront győzelme esetén.

A moslékosok pedig már minden gátlást levetve fenyegetőznek népbírósági terrorral, koncepciós perekkel, bizonyítva, hogy Szamuely, Kun Béla, Rákosi és Kádár örökösei. Erőteljes, gyalázatos jelképe ennek a zabrált Apró-villa, amelynek nappalijában Gyurcsány lábszagú tornacipője előtt hajbókol a teljes népfrontos viceházmesteri bagázs.

No de ki is ez a Vörös?

Az 1956 utáni vérbíráskodást jogi csűrés-csavarással aládúcoló kollaboráns gazemberek egyikének, Eörsi Gyulának (a hírhedt SZDSZ-es magyargyűlölő, a körömtépkedő ávós Bauerrel hosszú évekig lelkiismeret-furdalás nélkül közös ügyvédi irodát üzemeltető Eörsi Mátyás apja) hálás tanítványa. Nevezett személyről így áradozott a vörös Vörös a Jogi Fórum című portálon 2016. június 8-án: „Hála Eörsi Gyula professzor előadásainak, a civilisztika, a polgári jog szellemisége hamar megfogott.”

Erről a szellemiségről mindent elmond, amit Eörsi Gyuláról olvashatunk a Nemzeti Emlékezet Bizottsága honlapján: „Részt vett a Legfelsőbb Bíróság Népbírósági Tanácsáról szóló, 1957. évi 25. számú törvényerejű rendelet kodifikáló munkájában. Ez volt az a rendelkezés, amelynek révén létrejött a forradalom résztvevőivel szembeni tömeges leszámoláshoz szükséges jogi intézményrendszer egyik legfontosabb eleme, a politikai különbíróságok rendszere. 1957. március 29-én dr. Eörsi is részt vett […] azon a megbeszélésen, ahol a törvényerejű rendelet tervezetét megtárgyalták. A kormány 1957. április 3-án fogadta el az előterjesztést. Néhány nappal később, az Igazságügyi Közlöny április 6-i száma szerint dr. Eörsi az Igazságügyminisztérium kollégiumának tagja lett (tényleges tagsága feltehetően korábbi időpontra datálható).”

Pontosan ez a bosszúálló, politikailag vezérelt „polgári jogi” szellemiség köszön vissza Vörös aljas uszításában.

A végletes-végzetes jobboldali balekság szellemisége pedig abban, hogy ez az ember a Soros-féle Közép-európai Egyetem vendégprofesszori státusából a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának egyetemi tanárává, sőt a magánjogi tanszék vezetőjévé avanzsálhatott, és még ahhoz is volt képe, hogy 1990 után a Keresztény Iskolatestvérek szerzetes tanítórend világi ügyvivője legyen.

Okulnunk kell ebből, megszervezve a nemzeti hálózatrendszert minden fronton, felkészülve a megalkuvásoktól mentes magyar önvédelemre. És világossá kell tenni a puccsra, önkényuralomra, a hazafiak üldözésére készülő, idegen zsoldban uszuló moslékkoalíció előtt, hogy az első törvényszegő kísérletük egyben az utolsó is lesz.

Fricz Tamás

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (306) Kultúra (6) Egészség (50) Tv fotel (65) Vetítő (30) Mozaik (83) Mozi világ (440) Sport (729) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Történelem (17) Gazdaság (699) Irodalmi kávéház (535) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Tereb (146) Jobbegyenes (2764) Mondom a magamét (7429) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>