Ma 2021 október 20. Vendel napja van. Holnap Orsolya napja lesz.
Privátszféra-ötletek Péterfi Juditnak

Privátszféra-ötletek Péterfi Juditnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A politikusnak is van emberi oldala.

Ki ne vágyott volna rá, hogy az örökösen acsarkodó, gyűlölködő, fondorlatos cselszövéseken a fejét törő politikusban meglássa az ártatlan kölyökvizslák füle után őszintén rajongó kurafit. A saját tulajdonú olajfaligetében első szüret után büszkén fogyasztó kiskert-tulajdonost. Netán a berakásra váró, pletykákat sóvárgással hallgató kishölgyet.

Ne feledjük, hogy a műfaj egyáltalán nem új! Már Joseph Göbbels, vagy Reinhard Tristan Eugen Heydrich is ügyelt rá, hogy csukaszürke hivatali óráit követően belőle legyen a Birodalom legjobb apája, legszeretőbb férje. Sajnos, nekik nem állt rendelkezésükre megfelelő prezentálóeszköz, de napjainkban a technika fejlődésével ez a probléma megoldódott. Lássuk, hozzájuk hasonlóan melyik politikus, közéleti szereplő, vagy mintaoligarcha mindennapjaiba szeretnénk betekintést, és hogyan! Hátha az ilyen emberi pillanatok győznék meg végre a bizonytalan tömegeket, hogy mégis bukjon az Orbán.

·         Csintalan Sándor csukott vécéajtó mögött (ha nagyon szarul áll az MSZP/Jobbik, akkor persze picit kinyílhatna) székel egy keményet, amit akár hallani is lehetne.

·         Simicska Lajos forgó kamera előtt italozik, egészen ütközésig.

·         Szél Bernadettet a fodrász után manikűröshöz is elkísérhetnénk, megcáfolva ezzel minden buta, nőkről szóló alaptalan sztereotípiát.

·         Endoszkópos minikamerával 40 perces, izgalmas utazást tehetnénk a Komáromy Gergely hajában fészkelő élőlények tengerébe.

·         Bogdán László, Cserdi polgármestere okosakat mondana, valamint megijedne.

·         Szembesülhetnék vele, hogy a hatalmas koponya Tölgyessy Péter cipőfűzőjét otthon minden reggel bekötik, és ennek a hazatéréséig ki kell tartania, különben nagy baj lehet.

·         Tóth Csaba megmutathatná nekünk régi szenvedélyét, a vasútmodellezést.

·         Lengyel László beavatná az egyszerű kisembert, milyen kímélőprogramon kell mosni 30 éven át ugyanazt a kardingánt, hogy még mindig hordható állapotban legyen.

·         Amiért anno a házigazda ingerülten kizavart, azért most örömmel és szeretettel kalauzolja végig a stábot fürdőszobáján. Farkasházy Tivadar vécéjében jártunk!

·         Medgyessy Péter beszél őszintén a beszédhibájáról.

·         Falus Ferenc lecsutakolja a lovat és közben megnyugtatja a síró unokát.

·         Niedermüller Péter Zagyva György Gyulával barátkozik, felfedezik egymásban a közöset.

·         Pörzse Sándor kölcsönkéri Kulka Jánostól a befogadott migránst.

·         Demeter Márta smink nélkül rajzol nekünk nagyalakú nonfiguratív műveket.

·         Beer Miklós énekelve hív Allah dicsőségére és nagyságára imára a váci templom tornyából pénteken.

·         Bokros Lajos beavat bennünket 21 éve tartó mindennapjaiba, milyen egy ország leggyűlöltebb emberének lenni, aki valójában nem is olyan.

·         Vágó István magánlakásán mutatja meg a kamerának, hogy civilként és a mindennapokban is mennyire okos.

·         A Kéri-Petschnig házaspár nyaralójában mesél arról, hajdnanán mennyire okos volt ifjú és tehetséges tanítványuk, Orbán Viktor, és mekkora csalódás is nekik most ez az egész.

·         Epret szedünk, diót törünk Hagyó Miklóssal, aki beavat minket elképesztő súlyvesztésének kulisszatitkaiba és az egészséges táplálkozásba.

·         Bauer Tamás és Eörsi Mátyás megmutathatná a legbelül bennük szunnyadó hazaffyt, aki a fideszes melldöngetéssel szemben önmagában éli meg a valódi magyarságát, de tekintettel van érzékeny szomszédaira is.

·         A Momentum Mozgalom vezetőségét elkísérjük egy kettlebellel megbolondított erőemelő-edzésre, ahol beszámolnak a Titokról, hogyan lehet fél év alatt bivalyerőssé és szálkássá varázsolódni.

·         Kunhalmi Ágnes vehetne valami egyszerűt és olcsót a piacon, mondjuk pont egyszerű kofáktól, és aztán szerény kis rezsóján elkészíthetné. Feri szakácskönyvében van tuti ezer ilyen recept, pl lisztes terc.

·         Sváby András a paplan alatt kiköltene egy hatos pakk tojást és megmutatná, hogyan gondoskodik felelősen a kicsinyekről.

·         Lukácsi Katalin őszintén beszélne arról, hogyan segítette őt át a keresztény vallása a lisztérzékenységen, majd a kamera elkísérné a ruhapróbára, amivel az esti vakrandira készül.

·         Soproni Tamással tornafelszerelést húzunk és egy nádpálcával elverjük az elmúlt években Orbán címlappal megjelent hetilapokat.

·         Dúró Dórával értelmiségi hátországot építünk legóból, majd nagyon megijedünk, mikor lenyelünk egy kisebb darabot.

·         Fekete-Győr Andrással tájékozódási futóversenyre indulunk a Pilisbe, nagyon eltévedünk, később összetalálkozunk Attila sírja után nyomozó Szörényi Leventével, aki autóval elvisz a buszhoz.

·         Megtekintjük szezon előtt az Alföldi Róbert rendezésében, Stohl András főszereplésével a Margitszigeti szabadtéri színpadon A válság 3 napja című rockoperát, ami bemutatja, hogyan fordult Gyurcsány Ferenc az IMF-hez a legnagyobb bajban.

·         Demcsák Zsuzsával állandóan magasszintű szakmaiságot adunk anonim szenvedélybetegeknek

·         Kóka Jánossal szerveket helikopterezünk transzplantációra váró kisgyerekek számára díjmentesen, ezzel is fricskát mutatva az önző NER számára!

·         Ángyán Józseffel népdalokat éneklünk kézműves szántás közben, Mellár Tamás szintetizátorjátékával kísérve, miközben a kamera ráúszik a szomszéd nagybirtokán dolgozó traktorra.

·         Hadházy Ákossal követjük egy tejfölös doboz útját a polcoktól a szemétégetőig, közben szőrmentén bemutatjuk az LMP programját.

·         Egyrészt Török, másrészt Gábor. Egy független politológus mindennapjaiba nyerünk bepillantást, méghozzá mindkét oldalról.

·         Az Együtt politikusai őszintén mesélnek róla, miért akarnak külön listán indulni.

·         A Párbeszéd politikusai meg, hogy miért nem állnak szóba az Együttel

]]>www.tutiblog.com ]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (14) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2132) Életmód (1) Mondom a magamét (5644) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Gazdaság (662) Politika (1578) Heti lámpás (255) Mozaik (83) Tereb (138) Egészség (50) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Vetítő (30) Belföld (6) Irodalmi kávéház (506) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>