Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Pozícióharc, hataloméhség, osztozkodás

Pozícióharc, hataloméhség, osztozkodás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Na ezt olvassák el! Elképesztő!

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára úgy látja, hogy a baloldalt a koronavírus-járvány harmadik hullámában is csak a pozícióharc, a hatalom és az osztozkodás érdekli, szerinte ezért versenyeznek egymással trágárságban és mondanak egyre durvábbakat a kormányról.

Rétvári Bence a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában úgy fogalmazott, a baloldalnak semmi sem szent, mivel „lefelé tartó spirálba” kerültek, az európai politikai stílust is lejárató kijelentéseket tesznek, amelyek látszólag ugyan a kormányoldal felé irányulnak, valójában azonban „egymást lökdösik”, hogy több listás helyet tudjanak szerezni maguknak a jövő évi választásra.

Kiemelte, miközben a kormány azon az állásponton van, hogy „minél több oltást adunk be, annál több életet mentünk”, addig a baloldal stratégiája az, hogy minél súlyosabbak a koronavírus-járvány következményei, annál könnyebben ragadhatják meg a hatalmat.

Rétvári Bence felidézte, Gyurcsány Ferenc korábban azt mondta, „Magyarországon sem kínai, sem orosz vakcinával nem lenne szabad oltani”. Ha a védekezésben részt vevők közül bárki hallgatott volna Gyurcsány Ferencre, akkor ma már több mint egymillió emberrel kevesebben lennének beoltva, vagyis ennyivel többen lennének kitéve a koronavírus-fertőzés kockázatának, valamint többen is betegedtek és hunytak volna el – mondta a kormánypárti politikus.

Közölte, a baloldal jogi eszközökkel is próbált fellépni az oltásokkal szemben, ezt bizonyítják azok a máig vissza nem vont parlamenti határozati javaslataik, amelyek a kínai és orosz vakcinák alkalmazását tiltanák. A baloldal emellett hiteltelen és képmutató is, mivel eközben „elmennek és maguknak szépen beadatják az oltásokat, akár soron kívül is” – mondta Rétvári Bence.

A KDNP politikusa szerint a baloldal azt követően próbálja meg letagadni oltásellenes kijelentéseit, hogy látják, a magyar oltási program sikeres, Magyarország a második legeredményesebb ország az EU-ban.

]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Jobbegyenes (2825) Kultúra (9) Belföld (11) Mondom a magamét (7725) Tereb (146) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Gazdaság (713) Életmód (1) Gasztronómia (539) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Heti lámpás (322) Történelem (18) Mozi világ (440) Sport (729) Nagyvilág (1310) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>