Ma 2022 június 29. Péter, Pál napja van. Holnap Pál napja lesz.
Porig alázták Stohl Andrást

Porig alázták Stohl Andrást

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem kímélték...

„a legótvarabb fideszes tévénél folytatja”

Stohl András új vetélkedő műsorvezetőjeként tér vissza a konkurens RTL Klub nézettségét rendszeresen túlszárnyaló TV2 képernyőjére Húsvét után, melynek címe A Bank. A hírről két nap alatt tizenöt közlemény számolt be a különböző médiumokban, egy kivétellel mindegyik normális, tárgyszerű hangnemben, köztük a Blikk is.

Az az egy érthetetlenül szélsőséges és gyűlölködő nem volt más, mint a Nyugati Fény, a Gyurcsány Ferenc DK-jához közeli hírportál, amely a következő címet adta tudósításának: „Megvan a döntés: A legótvarabb fideszes tévénél folytatja Stohl András.”

A portál nem győzi sorolni hamis vádjait a néhai Vajna-féle csatornáról, aminek a lényege kimondatlanul sem más, mint az, hogy Stohl András népszerűsége révén olyanokat is a képernyő elé ültet, akik nem Fidesz-szimpatizánsok, de szerintük a stohlos műsor kapcsán azzá válhatnak. S még azokat a szavazókat is elcsábíthatja a liberálisokat támogatók soványka nyájából, akik nélküle esetleg Gyurcsány mellett maradtak volna.

A haladó médiumok két évvel ezelőtt még harsányabban estek neki Stohlnak, amikor először igent mondott a csatorna felkérésére. A nemrég Orbánról, a nejével szembeni erőszakos fellépéséről valótlanságokat deliráló Nagy Bandó például ezekkel a szavakkal ment neki Stohlnak. „… a népszerűségemmel olyanokat csalnék oda arra a kormányszócsőre, lakájtévére, akik nekem „köszönhetően” lesznek nézőivé, annak a tévének, mely a mi közös pénzünkből lett megvásárolva ellenünk, és amelynek műsorvezetőit a mi közös pénzünkből tudják busásan megfizetni. Annak, amelyik azt szajkózza, amit „odafönt” elvárnak tőle. (…) A Fidesz pénzzel, közpénzzel (!) darálja be a gyöngéket, jellemteleneket és pénzsóvárokat.” A csatorna természetesen senki ellen nem lett megvásárolva. Sokkal inkább azon milliók érdekében, akik azért tolják a nemzet szekerét, hogy mielőbb a magyarok életszínvonala is Nyugat-Európa-i legyen.

Különösen a választás megsemmisítő versége után lehetett hallani ellenzéki politikusoktól a magyarokra, hogy gyöngék, jellemtelenek. Azért ugye, mert volt képük a nemzetellenes kommandót DK-stól, MSZP-stől elküldeni olyan messze a kormányrúdtól, amilyen messze csak lehet. Nem azért, mert Stohl András aTV2-n „bedarálta” őket. Hanem azért, mert maguk is el tudták dönteni, hogy a saját életük biztonsága, kiszámíthatósága tekintetében Orbán Viktor kínálatának minősége fényévekkel előtte jár a Gyurcsányfélékének. Stohlnak ehhez az ég világon semmi köze. Az ő szavaival: „Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állnak”. A TV2 napról napra növekvő népszerűsége azt mutatja, hogy ennek a csatorna nézői is örülnek.

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mozaik (83) Autómánia (61) Jobbegyenes (2342) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Heti lámpás (259) Sport (729) Politika (1581) Történelem (15) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1465) Vetítő (30) Mondom a magamét (6149) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Tereb (141) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Gazdaság (665) Belföld (7)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>