Ma 2023 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
Orbán Viktor az MSZP-ről

Orbán Viktor az MSZP-ről

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kendőzetlen vélemény a miniszterelnöktől...

Mivel az MSZP-nek a Ppárbeszéddel közösen összesen 10 százalékot kellene elérnie az áprilisi választásokon, az is előfodrulhat, hogy kiesnek a szocialisták – többek közt erről is beszélt az ATV.hu információi szerint Orbán Viktor szerdán. A visegrádi zártkörű frakcióülésen a miniszterelnök arról is szólt, komoly, külföldről irányított kampányra számít.

Az ATV.hu információira hivatkozva ]]>arról ír]]>, egy szerdán este Visegrádon tartott zárkörű találkozón Orbán Viktor arról beszélt, jó pozícióban várja a Fidesz a választásokat. Hozzátette, nem szeretne koalíciós kormányzást, a felmérések szerint a Fidesz-nek különben is 2,2 millió támogatója lehet, és ez elég akár az abszolút többség megszerzéséhez is. Arról is szólt, amennyiben az MSZP kiesne – mivel a Párbeszéddel közösen 10 százalékot kellene szerezniük -, az a Fidesznek további három mandátumot jelenthet. A kihelyezett frakcióülésen az ATV.hu információi szerint a miniszterelnök elmondta, az LMP nem köthet választási szövetséget a Jobbikkal, de a baloldal erőivel sem, mert az szétzilálná a pártot. Vona Gáborral kapcsolatban ugyanakkor annyit jegyzett meg, nem tekinti veszélyes riválisnak a Jobbikot, mert lehet, hogy az előrejelzéseknél jobb eredményt fognak elérni, de nem kormányképesek.

A portál úgy tudja, Orbán Viktor ismételten egységre szólított fel, mivel komoly, külföldről irányított kampányra számít. Brüsszel kapcsán külön megköszönte Szájer József EP-képviselőnek, hogy segítségével a párt az Európai Néppárt tagja maradhatott, mivel a pártszövetség komoly védelmet jelent a magyar kormánynak a brüsszeli, európai össztűzben. A miniszterelnök úgy tűnt komolyan gondolja a kizárólagos orosz energiafüggőség megszüntetését, a képviselőknek ugyanis azt mondta, Romániából 4 milliárd köbméter gázt kaphatunk. Az ATV.hu-nak nyilatkozó forrás szerint a miniszterelnök nem említette külön Soros Györgyöt, és az Elios-ügyről sem beszélt. Simicska Lajossal pedig mindössze viccelődött a sajtóviszonyok átalakulása kapcsán, amikor azt elemezte, hogy sikerült független sajtóviszonyokat teremteni, de szerinte van még teendő ezen a téren.

Forrás: ATV.hu; fotó: debmedia.hu

]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Vetítő (30) Életmód (1) Mozaik (83) Gazdaság (689) Flag gondolja (34) Jobbegyenes (2680) Szépségápolás (15) Politika (1581) Heti lámpás (276) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Mozi világ (440) Autómánia (61) Egészség (50) Irodalmi kávéház (529) Mondom a magamét (7091) Sport (729) Történelem (16) Tv fotel (65) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (145)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>