Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Nem gondolná, hol építettek falat a migránsok ellen!

Nem gondolná, hol építettek falat a migránsok ellen!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Felhúzták a berlini falnál is magasabb építményt.

Fallal védik a lakosokat a migránsoktól Münchenben – tudósított nemrég az Echo TV Informátor című műsora. A bajor főváros Neuperlach városrészében található lakóövezetet 4 méter magas fallal óvják a szomszédos menekülttábortól. Már 2016-ban felhúzták a berlini falnál is magasabb építményt a bevándorlók szállása és a lakóházak közé, hogy az esetleges konfliktusokat megelőzzék.

Ezen a ]]>linken megtekinthető videó]]> az építkezés kezdetekor készült. Több helyi politikus is tiltakozott a védmű ellen.

Itt pedig az ]]>Echo TV riportja nézhető meg]]> a már megépített falról a műsor 15. percétől.

A riportot látva néhány alapvető kérdés vetődhet fel a nézőben. Ha például Vámosszabadinál építenének kőfalat a menekülttábor köré, hány német újság emlegetne nácizmust, kirekesztést, rasszizmust, intoleranciát stb. Magyarországgal kapcsolatban? És mennyi idő múlva lenne terítéken a brüsszeli LIBE bizottságban az egyre súlyosbodó magyar ügy? Liberális politikusok hány beszédet mondanának elcsukló hangon, halálra vált ábrázattal Európa végéről? Milyen durva kampányt indítana az Amnesty International és a többi Soros által finanszírozott jogvédő szervezet, ha egy közép-európai országban építenének falat a menekültek ellen?

Szikszai Péter - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mondom a magamét (7725) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Életmód (1) Sport (729) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2825) Történelem (18) Tereb (146) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Gasztronómia (539) Heti lámpás (322) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>